Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
04:38

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские мастера света получили сразу 7 наград международного конкурса!

Днепровские мастера света получили сразу 7 наград международного конкурса!

Днепровская фирма «Эксполайт» удостоена рекордных 7 наград на престижном Всемирном конкурсе светового дизайна LIT Lighting Design Awards, который проводится в США.

Напомним, что в прошлом и позапрошлом годах наши земляки уже были удостоены наград этого конкурса – но не в таком количестве!

Особая ценность этого признания в том, что большинство отмеченных призами объектов были созданы «Эксполайтом» во время Большой войны.

Вот что об этом рекордном награждении рассказал основатель и арт-директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука:

«Отримали аж 7 головних нагород в різних категоріях і 7 Honorable Mentions на престижному всесвітньому конкурсі світлового дизайну LIT Lighting Design Awards, який проводиться в США. І те, чим я особливо пишаюся – це те, що більшість з цих об'єктів була закінчена або створена з нуля ПІД ЧАС ВІЙНИ!

Поки нас намагаються знищити, Україна вкотре довела свою незламність, потужність та унікальність і віру в краще. Поки вороги б’ють по енергетичній структурі Україні, намагаючись паралізувати нас, ми знаходимо способи працювати та не втрачати зв’язок зі світом за допомогою дизельного генератору та Старлінку – вся команда Expolight не злякалась і продовжує працювати, вести нові проєкти в більше, ніж 10 країнах, включаючи Україну, що особливо приємно.

Ми пишаємося тим, що успішно представляємо Україну на всесвітньому рівні, як і багато інших талановитих українців, і робимо це в різних напрямках освітлення: серед переможних проєктів є як і паблік спейси, так і ресторани, лобі та холи, архітектурне освітлення фасадів та медіа-арт інсталяції.

Ми вдячні професійній світовій спільноті, яка високо оцінила наші проєкти-переможці!».

Подробней о награжденных объектах можно прочесть здесь.

Фото со страницы Николая Каблуки.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте