Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський журналіст видав книгу про війну

Дніпровський журналіст видав книгу про війну

Відомий дніпровський журналіст Олександр Коптєв написав і видав свою першу книгу, головною темою якої стала війна, що триває десятий місяць.

Війна з ненависним ворогом зараз є головною темою творчості для всіх українців.

Не став винятком і дніпровський журналіст та поет Олександр Коптєв. У його дебютній книзі "Творчість" події останніх дев'яти місяців посідають центральне місце.

Про цю книгу Олександр розповів таке:

«Шановні, випустив тираж своєї першої книги!

Вийшла у світ моя збірка віршів під назвою "Творчість". Тут про жахи війни, біль, радість, сум, переживання, любов, роздуми і різні життєві ситуації.

У своєму доробку помістив вірші українською і російською мовами, написання яких далися мені найбільш емоційно. Книга розбита на декілька розділів: "Про війну", "Буденність", "Мотивація" і "Спостереження за природою".

Трохи нумерології: під час створення книги сакральною вийшла цифра "25". У віці 25 років я видав збірку, у яку увійшли 25 віршів. Після цього прийняв рішення випустити перший тираж у кількості 25 примірників.

У нумерології Двійка - це символ довірливих та партнерських відносин, головний атрибут співпраці, що ґрунтується на взаємній вигоді та повазі.

П'ятірка уособлює можливості, даровані долею. Вона дозволяє кардинально змінити своє життя та вибрати правильний вид діяльності.

Надруковані книжки планую роздати рідним, друзям і всім, кому цікава моя "Творчість". Також згодом у відкритому доступі залишу електронну версію у форматі .pdf.

Відтепер окрім публікацій у наукових журналах і ЗМІ в своєму портфоліо маю ще й літературний доробок.

Нарешті, вже офіційно, можу вважатися сучасним поетом! Далі буде...».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті