Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Строительная академия Днепра получила новые полномочия

Строительная академия Днепра получила новые полномочия

Теперь Приднепровская государственная академия строительства и архитектуры имеет право проводить курсы повышения квалификации архитекторов.

Такое право в Украине предоставлено всего четырем специализированным вузам. Радует, что в их число вошла и наша строительная академия.

Подписание соглашения об этом состоялось в Министерстве развития громад и территорий Украины.

Подробней об этом в министерстве сообщили следующее:

«Чотири спеціалізовані заклади вищої освіти отримали змогу проводити курси з підвищення кваліфікації архітекторів.

Сертифіковані архітектори України відтепер зможуть підвищувати свою кваліфікацію у чотирьох галузевих закладах вищої освіти.

У Міністерстві розвитку громад та територій України урочисто погодили відповідні програми, розроблені Київським національним університетом будівництва і архітектури, Національним університетом «Львівська політехніка», Придніпровською державною академією будівництва та архітектури і Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова для їх застосування цими закладами.

Підписання відбулось за участі заступниці Міністра розвитку громад та територій України Наталії Козловської, ректора КНУБА Петра Кулікова, першого проректора НУ «Львівська політехніка» Олега Матвійківа, в.о. ректора ПДАБА Владислава Данішевського та ректора ХНУМГ імені О.М. Бекетова Володимира Бабаєва.

«Підвищення кваліфікації — актуалізація власних знань та вмінь архітекторів, що необхідні для їх професійної діяльності. І надзвичайно приємно, що сьогодні, найбільш провідні галузеві заклади вищої освіти, які без перебільшення можна вважати «архітектурними школами», отримали можливість розробляти та використовувати на практиці програми підвищення кваліфікації архітекторів», — наголосила Наталія Козловська.

Зазначимо, що кожні п’ять років архітектори мають актуалізовувати свої знання та вміння, необхідні для професійної діяльності шляхом підвищення кваліфікації, що є необхідною умовою для безстроковості дії їх кваліфікаційних сертифікатів».

Более детальную информацию о курсах повышения квалификации архитекторов в ближайшей перспективе можно будет узнать на сайте ПГАСА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


меньше пафоса  (22.11.22 13:58): в этой "Строительной академии" фасад осыпается, корпуса местами в аварийном состоянии. Это просто позорище! Чему и как могут научить строить те, кто не может даже обеспечить содержание построенного другими? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте