Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
18:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині двоє колаборантів пропагували путінський режим

На Дніпропетровщині двоє колаборантів пропагували путінський режим
p class=lead itemprop="abstract">Співробітники СБУ припинили агітацію антиукраїнських пропагандистів.

Мешканець Дніпра не приховував серед близького оточення свою проросійську спрямованість. Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну він почав публічно агітувати людей на підтримку загарбницьких дій ворога. Він глорифікував окупаційні війська та дискредитував українську владу та Збройні сили України.

Також викрито мешканця Жовтих Вод, який на своїй сторінці у забороненій соцмережі розміщував пости на підтримку окупації рашистами українських територій, а також заперечував факт збройної агресії Росії проти України. Спілкування в інтернеті із проросійськими активістами надихало його на всебічну підтримку дій ворога. Пости доповнювалися власними коментарями зі схваленням проведених незаконних референдумів та глорифіфікації дій ворожої армії щодо «звільнення Донбасу від нацистів».

Співробітники СБУ припинили агітацію антиукраїнських пропагандистів. Під час обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися у протиправній діяльності.

У рамках розпочатих кримінальних проваджень обом російським прихильникам повідомили про підозру у колабораційній діяльності за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті