Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чехія візьме патронат над Дніпропетровською областю

Чехія візьме патронат над Дніпропетровською областю

31 жовтня у Києві президент України Володимир Зеленський провів зустріч із прем'єр-міністром Чеської Республіки Петром Фіалою.

Сторони обговорили російський терор проти українців, посилення санкцій, оборонну співпрацю, яка нарощуватиметься, посилення протиповітряного та протиракетного захисту, залучення Чехії до підготовки українських захисників та проекти будівництва та ремонту військової техніки.

Крім того, сторони докладно зупинилися на питанні відновлення України та потреб для ліквідації наслідків руйнувань, викликаних російським терором.

«Ми цінуємо схвалення урядової програми в Чехії щодо відновлення нашої країни, а також готовність взяти патронат над Дніпропетровською областю. І я дякую Чехії за готовність працювати вже зараз для відновлення конкретних об’єктів, зруйнованих чи пошкоджених російськими терористами», – сказав Володимир Зеленський.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті