Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затримали п'яного водія без документів, який взяв машину покататися у свого батька

У Дніпрі затримали п'яного водія без документів, який взяв машину покататися у свого батька

Вдень 23 жовтня патрульні отримали інформацію, що у Соборному районі автівкою Fiat керує п'яний водій.

Інспектори почали відпрацьовувати район і незабаром помітили машину в лісосмузі. Поруч знаходилася компанія з трьох чоловіків та двох жінок. Побачивши поліцейських, вони кинулися навтьоки. Їх наздогнали та затримати.

З'ясувалося, що один із чоловіків узяв у свого батька автівку покататися. Посвідчення водія у нього не було. Чоловік пройшов обстеження за допомогою приладу Драгер. Результат – 1.79 проміле алкоголю у крові. Також автомобілем керував ще один нетверезий водій. Після проходження освідування його результат був 1,01 проміле алкоголю в крові.

Поліцейські вкликали на місце власника транспортного засобу. А на водіїв склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом не маючи при собі документів) та ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Риелтор  (24.10.22 13:52): Странная история, как доказать что фигуранты ездили на машине и были в то время пьяные... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті