Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині гадюка вкусила 6-річного хлопчика

На Дніпропетровщині гадюка вкусила 6-річного хлопчика

Діти бавились в лісі без нагляду дорослих.

Спекотне літо та тепла осінь сприяли подовженню активності плазунів, які не поспішають впадати в сплячку. В нашому регіоні найбільш небезпечна змія - це гадюка звичайна. Зустріч з нею можлива в лісосмугах та, навіть, на присадибних ділянках.

Отрута гадюки звичайної для дорослої здорової людини - не смертельна. Найбільшу небезпеку вона становить для дітей, хворих та людей похилого віку.

Вдень 29 вересня до швидкої допомоги надійшов виклик з приводу "вкусила гадюка за палець". Батько викликав "швидку" для 6-річного сина в с. Знаменівка Новомосковського району.

Як з'ясувалось, діти бавились в лісі без нагляду дорослих, а, побачивши змію, вирішили її впіймати. Пройшло близько 30-40 хвилин перш, ніж батьки усвідомили небезпеку і зателефонували за номером "103".

При огляді дитини на середній фаланзі ІІІ пальця правої кисті був виявлений характерний слід від укусу змії, болючий набряк, геморагії. Дитині була надана необхідна медична допомога.

Хлопчик в супроводі мами був госпіталізований до Регіонального медичного центру родинного здоров'я у м. Дніпро. Про інцидент розповіла медик Тетяна Єсич.

Дитину врятував фельдшер Фоменко Владислав.
Дитину врятував фельдшер Фоменко Владислав.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (07.10.22 13:57): Наигрался, надеюсь Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті