Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 23 апреля 2024
09:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» продолжает победную поступь в Украинской премьер-лиге

СК «Днепр-1» продолжает победную поступь в Украинской премьер-лиге

В очередном матче чемпионата страны днепряне разгромили харьковский «Металлист-1925» 3:0 и стали потенциальными лидерами чемпионата.

После четырех туров СК остался единственным клубом УПЛ, который еще не терял очков и не пропустил ни одного гола. С 9 очками «Днепр-1» пока идет на третьем месте, всего на очко отставая от «Колоса» и «Шахтера». Но наши земляки из-за квалификации Лиги Европы провели на игру меньше и являются потенциальными лидерами чемпионата.

Отметим, что прошедший матч стал юбилейным, сотым, для нашего полузащитника Александра Назаренко.

Об игре с «Металлистом-1925» официальный сайт СК рассказывает следующее:

«Дніпро-1» – «Металіст 1925» (Харків) 3:0 (0:0)

«Дніпро-1»: 93.Валеф, 13.Амаш, 5.Сарапій, 3.Адамюк, 34.Танчик, 29. Назаренко (25. Когут, 71), 18.Бабенко, 22. Рубчинський (11. Громов.71), 9.Гуцуляк, 8. Піхальонок (кап) (10.Балулі,79), 7. Довбик (20. Горбунов, 85).

Голи: Адамюк (62), Довбик (66), Громов (88).

На матч проти «Металіста 1925» тренерський штаб дніпрян провів дві зміни у стартовому складі в порівнянні із грою проти АЗ у Лізі Конференцій – замість травмованого капітана команда Сватка в центр оборони перейшов Адамюк, а його позицію на правому фланзі оборони зайняв Танчик, а на лівому фланзі в півзахисті вперше у сезоні у стартовому складі вийшов Назаренко, при цьому Амаш опустився на місце захисника, а Бузанелло опинився на лаві для запасних.

Дніпряни активно почали зустріч, подавши до 3-ї хвилини одразу два кутових. Перший же удар спортклубівці завдали на 8-й хвилині, але пристрілка від Піхальонка, який вперше вивів «Дніпро-1» на гру з капітанською пов’язкою, була неточною.  Значно гостріше було після першого удару Довбика, котрого на лінії карного майданчику передачею знайшов Адамюк, і Артем з розвороту поцілив поруч із стійкою. Тільки ближче до середини тайму гості провели більш-менш гостру атаку, яку вони завершили навісом на сітку воріт Валефа.

У наступні 5 хвилин дніпряни розіграли ще кілька комбінацій, які завершувалися ударами, але і Назаренко, і Гуцуляк, і знову Довбик били повз воріт. На 30-й хвилині рахунок цілком міг відкрити Гуцуляк, який з вбивчої позиції знову неточно пробив у дальній кут. Тільки після цього харків’яни спробували завдати перший удар по воротах, але Сарапій заблокував спробу Бичека, в результаті чого «Металіст 1925» заробив перший кутовий у матчі.

На 37-й хвилині Довбик отримав швидкий пас від Піхальонка і вже здавалося, що з цієї позиції Артем відкриє лік своїм голам у сезоні, але вкотре у цьому матчі м’яч розминувся із воротами суперника. У підсумку команди завершили перший тайм без жодного удару в площину воріт суперника.

З неточного удару головою Назаренка після навісу Гуцуляка розпочався і другий тайм, але одразу свій перший реальний момент у грі створили гості – Борячук вийшов на побачення із Валефом і пробив неточно у дальній кут.

На це дніпряни відповіли комбінацією за участю Піхальонка і Довбика, які виводили на удар Рубчинського, але у вирішальну мить Валентину завадив захисник і удар у нашого півзахисника не вийшов. На 55-й хвилині Довбик завдає перший влучний удар у матчі, але на шляху м’яча був захисник, що зменшило силу пострілу, і голкіпер гостей впевнено забрав м’яч. А невдовзі Довбик вивів на удар Назаренка, який потужне поцілив у стійку! І одразу ж Назаренко заробляє третій кутовий для дніпрян у матчі, який завершився голом: Амаш подав на лінії воротарського майданчику, звідки Адамюк головою вколотив м’яч у сітку -1:0! І саме Адамюк довгим пасом розпочав другу результативну атаку – Гуцуляк виграв верхову боротьбу і скинув м’яч на хід Довбик, який втік від опікуна і врешті-решт забив свій перший гол у поточному сезоні -2:0!

Після цього спортклубівці спокійно продовжили контролювати гру, створивши ще кілька небезпечних моментів біля воріт суперника. Двічі влучно бив Балулі, що правда переграти воротаря йому не вдалося, а після чергового кутового Адамюк і Громов цілком могли довести рахунок до великого, але м’яч знову постійно йшов у голкіпера. І все ж таки спортклубівці забили утретє – Когут пройшов правим флангом до лицевої лінії і віддав пас на Громова, який розстріляв ворота суперника!

3:0 – переконлива по грі і рахунку перемога дніпрян над «Металістом 1925»!».

Из-за перерыва в чемпионате на еврокубки и игры сборной следующий матч в УПЛ СК проведет только 1 октября, сыграв на выезде с ФК «Львов».

Фото пресс-службы СК «Днепр-1».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  Заборгували понад 1,8 млн грн: цього тижня Дніпропроводоканал продовжить відключати боржників (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте