Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
06:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На вулиці Воронезькій п'яний водій Таврії ледь не збив на пішохідному переході людей

На вулиці Воронезькій п'яний водій Таврії ледь не збив на пішохідному переході людей

Близько опівночі 5 вересня небайдужий городянин повідомив на 102, що на вулиці Воронезькій він затримав п'яного водія автомобіля Таврія, який створив аварійну ситуацію на дорозі.

Патрульні оперативно прибули на виклик. Поспілкувавшись із заявником та очевидцями, поліцейські з'ясували, що водій Таврії ледь не збив на пішохідному переході людей і поводився неадекватно.

Інспектори запропонували водієві пройти освідування, але той відмовився. Також патрульні встановили, що чоловік був обмежений у праві управління.

На нього склали відповідні адміністративні матеріали за ч. 1 ст.130 (Управління у стані сп'яніння) та ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, щодо якої встановлено тимчасові обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП та усунули від керування автомобілем. Його передали тверезому водієві.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті