Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
22:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Звернення А. Крупського до виконкому щодо листа В.Тюріна

Звернення А. Крупського до виконкому щодо листа В.Тюріна
Виконавчому комітету
Дніпропетровської міської ради
Від члена виконкому,
першого заступника
міського голови
Крупського А.Ф.


Шановні, колеги!

2 та 3 листопада 2009 року у Дніпропетровську через засоби масової інформації розповсюджено відкритого листа міському голові Дніпропетровська Івану Куліченку за підписом члена виконкому Дніпропетровської міської ради Володимира Тюріна.

Більшість „аргументів” у цьому листі стосуються безпосередньо роботи виконкому міської ради, обраних його членів та заступників міського голови, у тому числі і мене як першого заступника. Вважаю таку позицію не коректною по відношенню до колег та членів виконкому. Звинувачення у бездіяльності всіх і в першу чергу міського голови, на мою думку, дискредитує самого пана Володимира Тюріна. Він дотепер є обраним членом виконкому і як колишній заступник міського голови та нинішній керівник управління міжнародних зв’язків міської ради безпосередньо відповідає за належне виконання своїх службових обов’язків. Серед них реалізація і забезпечення виконання програм, пов’язаних з розвитком міста та залученням іноземних інвестицій.

Як член виконкому Володимир Тюрін брав участь у засіданнях виконавчого комітету, на яких розглядались питання забезпечення життєдіяльності міста. При цьому я не можу пригадати жодного засідання, на якому Володимир Тюрін висловив свою принципову позицію та відстояв її прийняттям відповідного рішення виконкому міської ради. Хоча зазвичай кожен член виконкому має своє думку з питань, що розглядаються на засіданнях, висловлює свої позиції та долучається до прийняття рішень.

Прикро, що відкритий лист оприлюднено після того, як Володимир Тюрін пішов у відпустку і забрав усі речі зі свого службового кабінету. Вдвічі прикро, що під цим листом стоїть його підпис як члена виконкому.

Вношу пропозицію прийняти рішення виконкому та вийти з ним на сесію міської ради щодо виключення Володимира Юрійовича Тюріна зі складу виконавчого комітету міської ради.

Дане звернення прошу розглянути на черговому засіданні виконкому.

перший заступник міського голови
Анатолій Крупський

4 листопада 2009 року
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті