Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
23:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі двоє грабіжників зірвали золотий ланцюжок із жінки

У Дніпрі двоє грабіжників зірвали золотий ланцюжок із жінки

24 серпня на вулиці Менахем-Мендл Шнеерсона двоє невідомих зірвали з жінки золотий ланцюжок і втекли у невідомому напрямку.

Незабаром патрульні виявили схожих за прикметами осіб на вулиці Антоновича. Чоловіків зупинили. Під час поверхневої перевірки в одного з них було виявлено частини ланцюжка заявниці. Потерпіла впізнала своїх кривдників.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Обох чоловіків було передано слідчим для з'ясування всіх обставин події.



Gorod.dp.ua на Facebook.


назад в 90-е  (25.08.22 14:22): вам же писалось ещё пару лет назад, что всё к этому идет и выбор сделан в 2019-м. Вы думали, это чтобы ваш выбор поставить под сомнение? Да ешьте полной ложкой что выбрали. Но факт остается фактом: таких случаев будет ставать больше.
Дамы, снимайте серьги. В крайнем случае - клипсы. Поскольку если будут срывать, то обычной серьгой разорвут ухо. Это всё проходили в 90-е.
И если вы думаете, что одев супер-красивую бижютерию вас не тронут, поскольку это же бижютерия - так сначала сорвут, а потом узнают в ломбарде, что оно стоит 20 грн
А если уже начали грабить - просто отдавайте что требуют молча, поскольку им без разницы: или сами отдадите или уже с бездыханного тела снимут
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті