Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підлітки затримали крадія велосипеду

Підлітки затримали крадія велосипеду

Крадій дочекався, коли 14-річний хлопець зайде до супермаркету, після чого сів на його велосипед та поїхав на ньому.

19 серпня о 10 ранку у Кам'янському підліток приїхав до супермаркету на велосипеді. До нього підійшов невідомий чоловік та попросив покататися. Хлопець відмовив незнайомцю та пішов до магазину, а свій транспортний засіб залишив біля камер схову. Коли хлопчик вийшов велосипеда вже не було.

Свідки надали потерпілому опис крадія та показали у який бік він поїхав. Разом зі знайомим підліток майже відразу наздогнав підозрюваного та вони утримували його до приїзду поліцейських. Крадієм виявився 29-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


молодца  (23.08.22 14:46): Мощные нынче 14-летки пошли. :)
Вот с кого всяким там приматывателям к столбам надо брать пример, всё чётко и без всяких там скотчей со столбами и прочих нарушений законов.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті