Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
16:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уламки ракети у грудях та легенях. Розповідь 73-річного пораненого внаслідок обстрілу на Криворіжжі

Уламки ракети у грудях та легенях. Розповідь 73-річного пораненого внаслідок обстрілу на Криворіжжі

73-річний Олександр отримав поранення 21 серпня внаслідок обстрілу військами РФ Зеленодольської громади, що у Криворізькому районі Дніпропетровщини. Зараз лікується у лікарні Кривого Рогу.

Як розповів Суспільному чоловік, того дня він був на дачі. До вибухів у місті, каже, вже звик. Однак не очікував, що ракета розірветься просто над його головою.

"Я сів перепочити і відразу почув свист. Впав на підлогу та лежу. І відразу як почало згори бомбити, навколо — дим. Секунд за десять-двадцять усе припинилося, відчув, як в мене кров пішла", — розповідає Олександр.

Поранений чоловік зміг дістатися додому на велосипеді, рідні викликали швидку. Після медогляду у лікарні Апостолового, жителя Зеленодольська доправили до Кривого Рогу. Тут медики видалили уламок від російської ракети з його грудної клітини.

"Наразі стан середньої тяжкості. Хворий потребуватиме ще одного оперативного лікування – видалення з легені ще одного уламка від ракети. Уламок завбільшки 1,5 см зараз у його легенях та загрожує життю", — сказав лікар Михайло Єжеменський.

Наразі у криворізьких лікарнях перебуває ще двоє поранених із Зеленодольська: 77-річна жінка — у відділенні інтенсивної терапії, 9-річний хлопець лікує поранення правої ноги.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті