Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпро-1 - АЕК Ларнака: прогноз букмекерів і де дивитися матч кваліфікації Ліги Європи

Дніпро-1 - АЕК Ларнака: прогноз букмекерів і де дивитися матч кваліфікації Ліги Європи

"Дніпро-1" зіграє свій перший в історії поєдинок у єврокубках.

У четвер, 18 серпня, "Дніпро-1" зіграє перший матч проти кіпрського клубу АЕК в рамках плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Номінально домашній для "Дніпра-1" поєдинок пройде в словацькому місті Кошице, де базуватиметься клуб УПЛ через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Обслужить зустріч німецька бригада арбітрів. Головним суддею буде Тобіас Штілер. Його помічниками будуть Едуард Бейтінгер і Крістіан Гіттельманн. 4-й арбітр - Мартін Петерсен.

Для "Дніпра-1", який був заснований в 2017-му році, це буде дебютна гра в єврокубках. Крім того, ця гра також стане офіційним дебютом Олександра Кучера на посаді тренера "Дніпра-1", який змінив на цій посаді хорватського фахівця Ігоря Йовічевіча.

Дніпро-1 - АЕК Ларнака: прогноз

Букмекери віддають мінімальну перевагу "Дніпру-1" в номінально домашній грі. На перемогу українського клубу можна поставити з коефіцієнтом 2,50, на нічию – 3,25, А на перемогу футбольного клубу АЕК – 2,90.

Прохід в наступну стадію турніру підопічних Олександра Кучера за підсумками двох матчів оцінений коефіцієнтом 2,35, а кіпріотів – 1,59.

Дніпро-1 - АЕК Ларнака: трансляція

У прямому ефірі в Україні дебютний матч у єврокубках "Дніпра-1" покаже телеканал "2+2". Початок гри о 21:00 за київським часом.

Крім того, поєдинок "Дніпро-1" - АЕК можна буде подивитися на Київстар ТБ. Також цей матч можна подивитися в записі на платформі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серега  (18.08.22 19:50): Шо там с алжирцем? Переходит к нам или Крас забраковал? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте