Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
05:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олімпійський будинок Дніпра продовжує допомагати військовим та дітям-переселенцям

|«« «« »» »»|

Гуманітарний хаб Олімпійського дому та Української асоціації футболу відправив чергові партії необхідного вантажу.

Бійцям на передову були відправлені продукти харчування, необхідне спорядження та речі на індивідуальні запити бійців. Про це віце-президент УАФ Алан Плієв повідомив:

«Продовжуємо підтримувати військових, які боронять кордони Дніпропетровщини і не тільки.

Хлопцям доставили продукти харчування, а також низку необхідних засобів і речей за їх запитом.

Бригаду №… наш дніпровський гуманітарний штаб відвідує на постійній основі. Усі потреби військових намагаємося закривати у найкоротші терміни».

А в місті Кам'янське (де зараз багато переселенців з дітьми з Донбасу) було доставлено велику партію дитячих речей, дитячого харчування, медикаментів, підгузків та іншого.

Про це розповів голова Дніпровської асоціації футболу Віктор Андрухів:

«Наш гуманітарний штаб УАФ завітав у місто Кам'янське, яке прийняло дуже багато найменших переселенців із Сєвєродонецька, Краматорська, Рубіжного та інших міст, які зараз знаходяться на лінії вогню.

Саме тут оперативно відпрацювали локацію і доставили першу частину з 6 отриманих тонн дитячого харчування для немовлят, продуктові набори, підгузки та речі першої потреби.

Спасибі моєму колезі голові Кам’янської асоціації футболу Едуарду Коряку, який заздалегідь організував зустріч з місцевими переселенцями, дітками, мамами з немовлятами. Радий, що їм вдалося поспілкуватися з нашими футбольними зірками та отримати гуманітарну допомогу, солодкі подарунки та брендовані м’ячі УАФ.

Нехай кожне немовля, кожна дитина та їхні батьки будуть в безпеці, а ми з нашими легендарними футболістами та Олімпійськими чемпіонами будемо підтримувати їх!».

Фото – Алан Плієв, Віктор Андрухів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті