Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
09:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» не смог удержать победу с «Бейтаром»

СК «Днепр-1» не смог удержать победу с «Бейтаром»

В третьем контрольном поединке на сборах в Словении днепровские футболисты разошлись миром с иерусалимским «Бейтаром» 1:1.

Напомним, что на этих сборах ранее наши земляки разгромили местный любительский клуб 14:0, а после уступили кипрскому «Арису» 2:4.

Игра с частым участником еврокубков «Бейтаром» стала достаточно содержательной, в ней наша команда задействовала фактически два состава и долгое время вела в счете.

Подробней об игре официальный сайт СК сообщает следующее:

«СК «Дніпро-1» – «Бейтар» (Єрусалим, Ізраїль) 1:1 (1:0) 

Контрольний матч. 21 липня. 18.45. Раденці (Словенія).

«Дніпро-1»: Юрчук (Кінарейкін,62), Бузанелло, Адамюк (Логінов,62), Порох (Сваток,62), Лучкевич (Кононов,62), Сарапій (Матюшенко,62), Бабенко (Соловйов,62), Піхальонок (Рубчинський,62), Назаренко (Картушов,62), Громов, Довбик (Лебедєв,62). Запасні: Рибак, Чоботенко, Когут, Горбунов.

Голи: Адамюк (21, пас Піхальонок), Шуа (52).

Третій спаринг на зборі у Словенії «Дніпро-1» провів проти єрусалимського «Бейтара». Ця команда посіла в останньому чемпіонаті 10 місце, а новий сезон розпочне вже за 10 днів.

На відміну від попередніх матчів, наша команда цю гру провела у співвідношенні 60:30 хвилин майже повністю різними складами. По 90 хвилин зіграли лише Бузанелло та Громов. У той же час не змогли взяти участь у матчі Когут, Горбунов, Гуцуляк, Чоботенко.

У стартовому складі «Дніпра-1» увагу привернула поява Руслана Бабенка. Центральний хавбек прибув до Словенії лише напередодні і не провів з командою жодного тренування. Утім, йому знадобилося небагато часу, аби налагодити взаєморозуміння з іншими гравцями, зокрема, з Піхальонком. Також цікавою виглядала пара центрбеків Адамюк – Порох, а також вихід на лівому фланзі Громова.

У першому таймі наша команда мала відчутну перевагу і на перерву цілком могла йти, маючи солідний запас у рахунку. Але Довбик влучив з близької відстані у поперечину, Піхальонок після ефектного проходу пробив поруч зі стійкою, а Громов не використав вихід сам на сам. Ще можна дорікнути й арбітру, який не призначив пенальті за удар по нозі Піхальонка. Утім, гол зміг забити Володимир Адамюк, який замкнув головою подачу Піхальонка з кутового.

У другому таймі «Бейтар» помітно активізувався, зокрема, намагаючись пресингувати. В одному епізоді довелося рятувати команду Юрчуку – він відбив удар з близької відстані. Ізраїльтяни достатньо швидко відігрались після того, як Шуа вдався удар під дальню стійку.

«Дніпро-1» в останні півгодини знову мав перевагу; володіли нею і гравці, що вийшли на заміну. Було створено достатньо нагод, аби здобути перемогу, але рахунок так і залишився нічийним. 22 липня наша команда проведе черговий спаринг проти «Аль Насра» з ОАЕ».

Фото пресс-службы СК «Днепр-1».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Надрив м'яза стегна. Вінгер Дніпра-1 розповів, скільки пропустить через травму (22)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (8)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте