Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У підвалах житлових будинків біля озера Куряче більше немає води

Вчора міський голова Іван Куліченко перевірив хід виконання робіт з вирішення проблеми підтоплення приватного сектору житлового масиву Лівобережний, 2, біля озера Куряче. Зараз там, після чотирьох років роботи, завершується будівництво колектору, за допомогою якого рівень води в озері має знизитися на півтора метра. Нагадаймо, що проблема підтоплення в цьому районі існує з минулого століття. Після дощів, як тільки вода в озері піднімалася, три тисячі житлових будинків були затоплені. Робота насосної станції, на утримання якої витрачалися чималі кошти, цієї проблеми повністю не вирішувало. Тому, як підкреслив міський голова Іван Куліченко, будівництво колектору було вкрай необхідно. Вже сьогодні рівень води в озері знизився майже на метр, а в підвалах будинків більше немає води.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте