Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Врятовані ціною життя мами: як почуваються цуценята застреленої на заправці у Дніпрі собаки

Врятовані ціною життя мами: як почуваються цуценята застреленої на заправці у Дніпрі собаки

У Дніпрі військовий розстріляв собаку з цуценятами на заправці. Його особу встановили за камерами відеоспостережень, вже знають про його місцезнаходження та мають затримати. Троє цуценят, яких собака в цей момент годувала, – дивом вижили, зараз ветеринари намагаються їх врятувати.

Журналісти сайту «Наше Місто» провідали малят та дізналися, як вони себе почувають.

Трьох маленьких цуценят привезли зі зловісної заправки, де відбулась стрілянина, допомогу надали і зараз лікують тваринок від поранення. Хвостаті і досі переживають стрес і почуваються спокійно лише поряд з волонтеркою, яка їх врятувала.

«Ці цуценята з заправки потрапили до нас, бо зателефонувала нам волонтерка, яка опікується 40 собаками, та кожного ранку годує їх. В тому ж числі, опікувалась цією собакою, яку застрелили. Вона була безпосередньо свідком цієї жахливої події. І зателефонувала вранці, благаючи врятувати цуценят. З її слів мама, вискочила на дорогу, і декілька цуценят почавили машини, після того як її підстрелили. А троє вижили, в крові мамки, всі були із забиттями, а у одного пробита грудна клітка. Ми цю рану зашили, все, що могли для них зробити, ми зробили», — засновниця притулку «Ковчег» Анна.

Сподіваємося, що ціною життя мами ці манюньки знайдуть собі найкращих та люблячих господарів у Дніпрі, які їх не покинуть за будь яких обставин.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті