Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Льоша і Лєна - такі імена тепер має парочка білих красенів

Льоша і Лєна - такі імена тепер має парочка білих красенів, які живуть в Центральному міському парку ім. Глоби. Адміністрація дотримала своїх обіцянок та нагородила переможця конкурсу на краще ім‘я для лебедів. Нагадаємо, наприкінці минулого року загинув лебідь Гоша. Смерть улюбленця працівників і відвідувачів парку Глоби схвилювала багатьох людей. Ініціативна група збирала гроші на покупку нового птаха, а один добрий чоловік подарував парку пару, яка до сьогодні не мала імен.

Білих лебедів назвали на честь Альоші Поповича - богатиря - захисника і вродливої та доброї Єлєни Прєкрасной. Так вирішив учень 23 середньої школи Сергій Старовойтов. Почувши про конкурс, він написав листа, і його ідею визнали найкращою. По-перше, імена прості й співзвучні з іменами чорної пари - Соня та Денис. По-друге, такий варіант сподобався і самим птахам. Вони вже відгукуються на Льошу та Лєну.

Переможець отримав річне запрошення на всі атракціони парку Глоби. А їх цього року стане ще більше. Зона відпочинку поповниться вісьма новими розвагами, серед яких автодром нового покоління, американські гірки, “Марс” та 25-тиметрове колесо огляду. Директор парку каже, що з найвищої точки можна помилуватися центром міста, і навіть буде видно лівий берег Дніпропетровська.

Сергій Старовойтов тепер має можливість відвідувати всі атракціони парку безкоштовно. Пощастило й дворічній сестричці Сергія. Запрошення оформлене на двох, тож безкоштовні гойдалки та каруселі відкриті й для неї.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте