Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
06:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мастера света Днепра получили сразу 5 «Оскаров»!

|«« «« »» »»|

Церемония награждения состоялась в греческом Акрополе.

Всемирный конкурс светового дизайна «LIT Lighting Design Awards» приравнивают к вручению известнейшей премии Оскар. Ежегодно на этот конкурс выдвигаются сотни интереснейших проектов в сфере светового дизайна, и только лучшие из них удостаиваются дипломов и наград.

Приятно отметить, что третий год подряд победителями этого конкурса становится известнейшая днепровская фирма «Эксполайт». При этом днепровские мастера света добиваются все большего мирового признания и восторга своими работами. Это выражается в количестве завоеванных ими наград.

В 2019 году «Эксполайт был удостоен одной награды этого конкурса. По итогам 2020-го – уже трех. А сейчас, когда во всемирно известном греческом Акрополе были подведены итоги 2021 года, - сразу пяти!

Вот что об этом рассказал основатель и директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука:

«Всесвітній конкурс світлового дизайну LIT Lighting Design Awards зі штаб-квартирою в Лос-Анджелесі цими днями провів церемонію нагородження переможців LIT Lighting Design Awards 2019, 2020 та 2021 років в унікальному місці —

«МУЗЕЇ АКРОПОЛЯ» В АФІНАХ - одному із найгарніших об’єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Для нас велика честь бути переможцями цього конкурсу в кожному з цих трьох років.⠀

Для мене і всієї команди Expolight це супермотивація, робити свій внесок в те, щоб Україна лунала у світі, як КРАЇНА КРЕАТИВУ ТА ТВОРЧИХ ЛЮДЕЙ!⠀

Кожна перемога на кожному з фронтів дуже важлива для України та українців! Особливо в цей вирішальний момент.

Ми всі разом робимо свій внесок в те, щоб ГОЛОВНА ПЕРЕМОГА настала якнайшвидше!⠀

НА ЖАЛЬ, через військовий стан я не зміг покинути Україну та бути присутнім в Афінах на нагородженні особисто.⠀

Але чому НА ЖАЛЬ?!

Я ГОРДИЙ залишатися зі своєю країною в важкий для неї час!

І Я ЗАЛИШУСЯ З УКРАЇНОЮ І В УКРАЇНІ на все своє життя. Це моя країна! Перемоги ще будуть попереду, і встигнемо ще поїздити по всьому світу.⠀

Через Ковід пандемії, це був перший живий за 3 роки збір переможців конкурсу.

Наша команда зібрала за ці три роки аж 9 нагород, а за 2021-й рік — РЕКОРДНІ 5!⠀

2021:

Buddha Bar New York City на Манхеттені став неймовірним глобальним досвідом нашої команди.

Синагога в Бабиному Яру — наш найемоційніший проєкт. Над проєктом наша команда працювала з міжнародними фахівцями з країн Європи та Америки.

Труби Dnipro Light Flower — проєкт, яким ми давно спалахнули, жили і мріяли майже 5 років! Заводні труби, що остигли, перетворили у світловий символ міста високих технологій.

БЦ MADISON — поєднання елементу фасаду історичної спадщини Катеринослава та сучасної скляної. Приємно, що такі комплексно освітлені ареали з'являються у Дніпрі.

Фасад Saga City Space – відома будівля на Подолі у Києві. Його біле цегляне мереживне полотно - це зразок того, як сучасний фасад може не тільки наслідувати історичну забудову, але й витримуючи формати та пропорції, поєднувати будівельні елементи минулого з новими технологіями, які перетворюють звичну цеглу на ажурне світлове мереживо.

2020:

Odesa Food Market, де один і той же архітектурний простір по-особливому працює і сприймається в різні часи доби тільки за рахунок зміни світла.

Бульвар Мистецтв у рідному Дніпрі — місце, де кожен може відчути себе митцем у масштабі цілого міста.

Медіа-куб в Chicago Central House, який завдяки використанню Big Data, яка демонструє ритм життя столиці, став справжнісіньким відображенням цілого міста.⠀

2019:

Маяк в UNIT.City — символ майбутнього в інноваційному містечку у Києві.⠀

В рамках цієї церемонії також була проведена фотовиставка проєктів-переможців у галереї «House of Lucie», фрагменти якої ви можете побачити на фото та відео.⠀

Дякую колегам з LIT Lighting Design Awards за можливість хоча б дистанційно приєднатися до церемонії завдяки відеозв'язку.⠀

СВІТЛО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ТЕМРЯВУ!».

Отметим, что и во время войны «Эксполайт» активно проводит не только волонтерскую работу, но и реализует свои новые замыслы и проекты. В том числе, и в Днепре, о чем неоднократно рассказывал Городской сайт.

Фото со страницы Николая Каблуки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте