Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
03:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Магазин Coffee Story: кава — це наша з вами пристрасть

Магазин Coffee Story: кава — це наша з вами пристрасть

Кава — це значно більше, ніж напій. Це мільярдна промисловість. Це 1200-річна історія. Це тисяча заборон напою як «диявольського», «фривольного», «бентежного», «невідповідного» й навіть «політично небезпечного» за всю історію.

Це розвиток економік 51 країни, які виробляють каву сьогодні. Це понад 2 мільярди чашок, які випиваються щоденно. Це душа компанії, поезія для творців, яки надихаються нею, затишок для завсідників кав’ярень та ковток тепла в холодних країнах. Зрештою, це частинка світу, в якому ми з вами живемо, дар планети, дбайливо культивований людьми протягом багатьох століть. І ще це найгарячіша пристрасть серця нашої компанії Coffee Story, про яку ми хочемо вам розповісти.


 Історія Coffee Story

Півтора десятиліття перед офіційним стартом нашого магазину у 2015 році ми поїхали до навчально-робочого відрядження до країни “caffè perfetto” Італії. Там завжди любили та вміли робити каву, від якої замружуєшся в усмішці насолоди. Ми працювали і навчалися на фермах, де кава вирощується та обробляється. Ми працювали, їли та спали на плантаціях у холод і сонце, щоб дізнатися про зерно якнайбільше. Про те, як червоні ягідки сільськогосподарської культури перетворюються на напій, який вражає навіть найчерствіших у світі людей. Про те, як створюється аура напою, яка в Італії є симбіозом приготування, шарму та щіпки магії в кожній порції.

І хоча неможливо перенести чари атмосфери Тоскани, Сицилії чи Мілану до іншої країни, можна спробувати відтворити чари кавового процесу тут, в Україні, найкращій у світі, на наш погляд, країні. Так само як й застосувати всі отримані нами знання для обсмажування зерен кави арабіки чи робусти з усіх місць світу, звідки ми імпортуємо каву. Щоб потім ви змогли знайти у вашій упаковці, крім свіжого смаку та аромату, ще й вкладену нами гігантську любов до нашої справи та до кави як такої.

Так розпочався наш магазин, підкріплений ідеєю про те, що гарна кава має бути доступною кожному українцю, незалежно від того, який у нього бюджет, чи хоче він купити арабіку для споживання чи на подарунок, та скільки москалів він відправив на той світ (ми зрозуміємо, навіть якщо ще жодного — не засмучуйтесь, все ще попереду. Борітеся — поборете).


 Чому Coffee Story?

Зазвичай під такими заголовками компанії починають розхвалювати самі себе, випинаючи свої переваги, акцентуючи увагу на «унікальності», «ексклюзивності», «клубності» та інших «-ностях». Однак чомусь забуваючи про те, що головний у їхньому житті — клієнт. З його смаками, можливостями, строками і бажаннями. Який диктує свою волю, формуючи бізнес будь-якої компанії. І від кого залежать процеси компанії, її штатна структура та необхідні кваліфікації співробітників. Тому давайте ми краще розповімо вам про те, що ви, як наш клієнт, отримаєте, купуючи каву у нас.

1. Насамперед, трепетне ставлення до вашого замовлення. Воно буде зібрано точно у строк, обсмажене, помелене, запаковане й надіслане вам саме тоді, коли це потрібно. Терміни — важлива складова у нашому бізнесі і житті. Словосполученням «форс-мажор» нехай оперують нудні юристи, а не ми (ми взагалі-то веселі хлопці і дівчата). Ми ніколи вас не підводимо. Крапка.

2. Ви можете вибрати каву під будь-який випадок життя: собі на кухню для насолоди ароматом та смаком; на подарунок під будь-який гаманець, будь-то пухлощокий, чи сидячий на дієті; як дегустаційне ознайомлення з новими торговими марками кави, країнами та континентами; звичайну, вишукану чи унікальну, яка виробляється лише мікроскопічними партіями.

3. Обсмажування і помел дорогих кавових зерен робляться безпосередньо перед відправкою вам вашого замовлення, враховуючи обраний вами варіант: обсмажування під еспресо чи обсмажування під молоко (того ступеню, який ви побажаєте чи того, який буде якнайкращим для конкретної партії). А обсмажування та помел решти кавових зерен ми робимо не менше 2 разів на тиждень, щоб подарувати вам насолоду такою свіжістю, яка не має нічого спільного з магазинною.

4. Доставка вам до будинку/квартири, в офіс чи за адресою поштового відділення — щоб вам було максимально зручно отримувати приємно пахучий пакунок.

5. Ви є корпоративним клієнтом? Тоді ми з величезною радістю постачатимемо у ваш офіс ранкову, денну та вечірню радість, щоб усі були бадьорими навіть на найнудніших нарадах, які (як ми знаємо не з чуток) збираються керівниками з великим натхненням без жодного приводу. Ви приватний клієнт? Ми з однаковою радістю привеземо вам кавову посилку як один раз, так й постійно.

6. Ви маєте запитання чи бажаєте поділитися з нами чимось важливим, що допоможе нам покращити нашу справу? Це ж просто фантастика! Ми з увагою та наснагою поговоримо з вами, запишемо, та подумаємо, як втілити у життя ваші гарні ідеї. Ну, чи розповімо, де зараз ваша посилка чи в чому відмінність ось цього сорту від ось того.

7. Бажаєте чогось страшенно унікального, незвичайного, яскравого, претензійного чи такого, що характеризується ще якимось помпезним епітетом? Як чудово, що в нашій країні є люди, які прагнуть до такого! Ми всіма фібрами, зябрами та тентаклями наших душі та тіла допоможемо вам у тому, щоб розповісти, як можна це підібрати в онлайн каталозі елітних сортів чи фермерської кави нашого магазину. До речі, такі марки кави є ідеальним подарунком, який підкреслить не тільки ваше поважне ставлення до суб’єкта дарування, але й розкаже про ваше уважне ставлення до вибору подарунку (а отже, про витрачені вами зусилля і час) — такі сорти кави на дорозі не валяються (принаймні, поза фермами, які їх виробляють). Отже, ваше прохання, з’єднане з таким подарунком, буде прихильно розглянуте тим, до кого воно буде адресоване і, ми сподіваємося, задоволене сповна.

Як би там не було, клієнт — це найкращий друг нашої справи. А тому Coffee Story просто не може дозволити собі продати вам погану каву. Що ви обов’язково повинні знати про основний принцип ведення бізнесу нашого магазину, так це те, що кожен лот кави, який нами продається, подобається особисто нам. Ми заварюємо та пробуємо — а чи не фігню ми купили у постачальника. І, якщо таки виявиться, що фігню — ми годуємо цими зернами свинок на наших дачах, з яких на свята робимо чудові шашлики. А клієнтам поставляються тільки ті зерна, випробувана чашка з яких отримала як мінімум схвальний вигук від кожного нашого капера (це такий чувак, який пробує каву, глибокодумно шльопає губами та виставляє оцінки за різними параметрами).

Як ви гадаєте, ми дали відповідь на запитання, чому саме Coffee Story? Чи вам розповісти ще й про те, що сьогодні рідко присутнє на кавовому ринку України — органічну каву? Розповісти? Ну тоді читайте!


 Органічна кава

Стиль «еко-френдлі» спочатку був вигадливістю нудьгуючої інтелігенції. Потім це стало трендом фітоняш. Сьогодні — це здорова турбота кожної людини про своє тіло та про світ, в якому ми всі живемо. Тому кава, вирощена за принципами органічного землеробства, є вибором людей, які піклуються про своє здоров’я, які хочуть споживати смачний та ароматний продукт та підкреслювати свої погляди.

Organic coffee вирощується без пестицидів, фунгіцидів, гербіцидів та інсектицидів штучного походження. Збирається виключно руками, а не машинами. Не проходить «хімічну» ферментацію та сушиться тільки природним шляхом (під сонцем) в екологічно чистих регіонах планети. Якщо ви бажаєте спробувати, наскільки та чим така органічна кава відрізняється від решти, ми рекомендуємо вам зробити замовлення органік-стайл-кави просто зараз. У нашому каталозі знаходиться продукція Яви, Сальвадору, Мексики, Кенії, Колумбії, Бразилії, Суматри та Ефіопії.

 А чи ви знали, що…?

• Ми допомагаємо нашій доблесній армії. З березня 2022 року ми активно включилися у процес «волонтеризації» та «допомогації» нашого згуртованого Українського суспільства. І нехай ми не зупиняємо танки голими руками та не шлемо кораблі на х** чи на дно, але ми активно передаємо на фронт та волонтерам каву, щоб у них завжди була частинка теплої та міцної душі.

• У нас є прямі поставки кави з 3 континентів світу. Перед Ковидом та війною, ми моталися по світу часом більше десяти тисяч кілометрів на рік, відшукуючи якісну каву, вирощену такими ж гігантськими фанатами своєї справи, як й ми самі. Ось чому у нас налагоджені прямі постачання від фермерських господарств Азії, Африки та Південної Америки, багато з яких займаються вирощуванням кави вже не перше покоління. І, що приємно, багато контактів та поставок збереглися і у воєнний час (бо ми переналаштували частину логістики).

• Ми експериментуємо з таким продуктом, як кава з бочки. Це дивовижний процес насичення зелених зерен ароматами міцних напоїв, зберігаючи зерна в бочках з-під них. В результаті до сотень оригінальних ароматів чистого зерна та купажів арабіки і робусти додаються абсолютно нові, що ідеально підходять під елітний чи затишний вечір з чашкою дивовижної кави в руці аналогічно до келиху й сигари.

• Ми завжди відкриті для нових марок кави в нашому каталозі та навіть зараз, у травні 2022, ми працюємо не просто над підтримкою бізнесу, але й над його розвитком. Бо коли ж, як не в кризу, розвиватися, рости над собою та освоювати нові горизонти, користуючись нелегкими та досить екзотичними умовами ведення бізнесу?

 Відкриваємо для вас далекі країни світу

Ми сподіваємося, що кава, куплена у нас в Інтернет-магазині coffestory.in.ua, яку ви скоро триматимете в руці, відкриє вам країни, куди ви поки що не доїхали, але де завжди мріяли побувати. Наприклад, стародавню Ефіопію, де сучасна столиця з хмарочосами плавно поєднується з християнськими храмами, вулканами та сірчаними копальнями решти території країни, й звідки пішло все сучасне людство. Чи дивовижну Танзанію, в якій засніжений пік сплячого вулкану Кіліманджаро поєднується з сонячними температурами більшої частини країни, що сягають +31°, але рідко падають нижче +20° цілий рік, та де о. Занзібар має відмінну туристичну інфраструктуру світового рівня, змінити яку легко можна на дику природу парку Серенгеті, де, немов за помахом чарівної палички, поринаєш у одну з найдавніших екосистем світу. Чи Кенію, де фантастична кількість національних парків з дикими тваринами доповнюється можливістю снорклінгу посеред багатого коралового рифу, де після відвідування крокодилової ферми можна насолодитися бурштиновим за кольором піском о. Ламу чи білосніжним піском м. Малінді, щоб потім побачити мільйони рожевих фламінго на о. Накуру. Чи Гватемалу, де чорний пісок пляжу Монтерріко напрочуд органічно поєднується з архітектурою інків та християнства, а чарівні види вулканів по всій країні доповнюються спокоєм вуличок затишних приморських містечок.

Подорожувати з нами кавовим світом, відкриваючи для себе нові варіації кави в зернах — легко! Потрібно лише запустити нашу головну сторінку та вибрати, куди ви відправитеся в дорогу сьогодні.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте