Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
21:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На Днепропетровщине провели забег в честь Всемирного дня здоровья

На Днепропетровщине провели забег в честь Всемирного дня здоровья

Праздник в честь этой даты прошел в Никопольском районе. К сожалению, его программа была сокращена из-за воздушных тревог.

С началом войны все спортивные соревнования в Украине были остановлены. Спортивный праздник в честь Всемирного дня здоровья состоялся на минувших выходных в Никопольском районе и стал отдушиной для его участников, соскучившихся за массовыми состязаниями.

Об этом празднике в Днепропетровском областном отделении НОК Украины сообщают следующее:

«Забіг до Всесвітнього дня здоров'я пройшов на Дніпропетровщині

На базі Придніпровського ліцею Червоногригорівської ОТГ Нікопольського району пройшов символічний легкоатлетичний забіг, який був присвячений Всесвітньому дню здоров'я.

Гостями свята стали начальник відділу освіти, культури і спорту громади Вікторія Гелеван, директор Придніпровського ліцею Анжела Онищенко, а учасники - учні навчального закладу, їх батьки та вчителі.

На меті заходу було привернути увагу до миру в Україні та у всьому світі, а також - до важливості для молоді (і не тільки!) бути здоровими та вести активний спосіб життя.

Після вступного слова одного з найактивніших пропагандистів олімпійського руху на Дніпропетровщині Олександра Клименка, учасники івенту пробігли символічне коло з олімпійським смолоскипом та білими папірцями на новенькому стадіоні громади.

Програма заходу передбачала й інші фізичні та спортові вправи, але, на жаль, це не дозволила зробити повітряна тривога, яка майже не вимикається на території Дніпропетровської області і лунає дуже часто».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте