Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
04:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 3 дні негоди без світла залишилося 126 населених пунктів Дніпропетровщини

За 3 дні негоди без світла залишилося 126 населених пунктів Дніпропетровщини

Енергетики повернули світло 35 тисячам сімей Дніпропетровщини, знеструмленим через негоду.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електропостачання до 121 населеного пункту сільських районів Дніпропетровської області, частково або повністю знеструмлених через негоду. Знову зі світлом – 34 795 сімей.

З початку погіршення погодних умов з 1 по 3 квітня шквали поривчастого вітру та повалені дерева вивели з ладу 60 повітряних ліній та 671 трансформаторну підстанцію (ТП). Найбільше відключень – у Нікопольському, Павлоградському та Синельниківському районах. Негода частково знеструмила на Дніпропетровщині 68 населених пунктів сільської місцевості. Та ще 58 залишила без світла повністю.

До ліквідації аварій, сумарно за три дні, було залучено 117 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі та 128 одиниць техніки. Працювали цілодобово, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені ділянки ліній та обладнання.

Станом на 4 квітня енергетики відновили електропостачання для 34 795 сімей. Світло повернули до 121 населеного пункту області.

Наразі знеструмленими залишаються два населені пункти повністю та три частково – 687 абонентів. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі постійно працюють, щоб оперативно відновлювати електропостачання. Аварійно-відновлювальні роботи в області планують завершити до кінця дня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті