Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
06:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Детская телевизионная передача из Днепропетровска получила признание ЮНИСЕФ

Детская телевизионная передача из Днепропетровска получила признание ЮНИСЕФ
photosight.ru
Нью-Йорк - Київ, 21 вересня 2009 - Сьогодні Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) оголосив лауреатів конкурсу Міжнародного дня дитячого телерадіомовлення (МДДТ). Вперше в історії конкурсу, українська дитяча програма виграла регіональну нагороду та потрапила до фіналу. Дніпропетровська студія "ВМЕСТЕ" відзначена за програму "Калейдоскоп секретов".

Нагороди отримують мовники з різних країн за визначний внесок у розвиток дитячого телерадіомовлення. Переможець фіналу Міжнародного конкурсу буде оголошено 10 листопада на урочистій вечері в Нью-Йорку.

Лауреати заключного етапу конкурсу є переможцями регіональних конкурс в серед мовників які відзначали День дитячого телерад омовлення. Українська студія "Разом" буде змагатися за головний приз із представниками таких країн як Бангладеш, Бразилія, Німеччина, Гана, Індія, Кенія, Малайзія, Південна Африка, Сурінам, Того та Україна.

Міжнародний день дитячого телерадіомовлення (МДДТ) це особливий день, що відзначається щороку телерадіомовниками по всьому світу та дає можливість дітям бути частиною медіа простору - висловитись про свої проблеми, сподівання та мрії, а також поділитися інформацією із своїми однолітками. Темою МДДТ - 2009 року було гасло "Єднаймося заради дітей: налаштовуйся на дитячу хвилю" понад сто країн світу вшановували цей день.

"Ми дуже вражені участю мовників у Міжнародному дні дитячого телерадіомовлення та особливо їхньою відданістю дитячому мовленню." - сказав Стівен Кесседі, Голова департаменту у справах мовлення, нтернет та фото, ЮНІСЕФ Нью-Йорк. "Нас надихаі різноманітність та творчий підхід телекомпаній до висвітлення місії ЮНІСЕФ, що полягає у залученні дітей до медіа процесу. Певен, що діти по всьому світу радіють дивлячись програми, зроблен дітьми." - додав пан Кесседі.

Регіональний етап конкурсу пройшов у червні - серпні цього року та конкурсантів оцінювали команди мовників, теле та радіо експерти, а також спеціалісти з комун кацій. Судді оцінювали зміст, виконання та участь молоді. Міжнародний день дитячого телерадіомовлення був започаткований у 1991 році та проходить у першу неділю березня для того, щоб заохочувати мовників всього світу піднімати обізнаність щодо проблем дітей. У цей день молоді люди пишуть, розповідають, виробляють та представляють програми за допомогою яких вони діляться з широким загалом своїми думками та проблемами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте