Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На головній вулиці Центрального району Дніпра — проспекті О. Поля — відкрито нове відділення ТАСКОМБАНКУ

На головній вулиці Центрального району Дніпра — проспекті О. Поля — відкрито нове відділення ТАСКОМБАНКУ

Урочиста церемонія нового відділення ТАСКОМБАНКУ на проспекті Олександра Поля, 110, відбулася днями за участі Голови Правління Володимира Дубєя, представників місцевого бізнесу та клієнтів ТАСКОМБАНКУ. Партнером банку у відкритті відділення стала компанія Mastercard.

Поруч із центральною транспортною магістраллю міста на межі спального району та одного з промислових центів Дніпра розташувалося нове відділення ТАСКОМБАНКУ – одного з найкомфортніших банків країни у 2021 році, за версією журналу Forbes. Відтепер жителі району зможуть сплатити за комунальні послуги, відкрити картку чи отримати кредит, як то кажуть, не виходячи із власного двору. Для місцевих підприємців у банку пропонують надійне партнерське плече та швидке обслуговування онлайн, адже розуміють, що у бізнесі час – це гроші.

Під час урочистої церемонії відкриття Дніпровського відділення №123 Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Володимир Дубєй зазначив, що Дніпровський регіон завжди був стратегічно важливим для Банку.

«Ми готові інвестувати в регіон та підтримувати місцевий бізнес, плануємо подальше розширення мережі банку саме тут і створювати разом із нашими клієнтами нові перспективи для розвитку міста та місцевої економіки», - запевнив Володимр Дубєй.

З нагоди відкриття Дніпровського відділення 123 ТАСКОМБАНК запровадив низку акційних пропозицій:

  • Фізичні особи у відділенні можуть отримати моментальні подарунки від Mastercard і ТАСКОМБАНКУ, оформивши будь-яку кредитку Mastercard® протягом місяця, а через місяць — взяти участь у розіграші сучасного смартфона Sаmsung Galaxy S21! Отримати додаткові бонуси від 0,25% до 1% річних за депозитами у гривні протягом двох місяців з дати відкриття відділення. Протягом трьох місяців — маючи кредитну картку ТАСКОМБАНКУ, сплачувати комунальні платежі в касі лише за 1 гривню. 

  • Підприємці впродовж перших трьох місяців можуть відкрити рахунок без плати за обслуговування, а також отримати +1% за депозитами до 31 березня 2022 року.

  • Для клієнтів малого та середнього бізнесу до 01 квітня 2022 року ТАСКОМБАНК пропонує безкоштовне відкриття рахунків та комплексне обслуговування без абонентської плати за пакетне обслуговування на умовах тарифних пакетів «ТАС-МАКСИМУМ», «ТАС-БАЗОВИЙ» і «ТАС ФОРЕКС» протягом трьох місяців після відкриття рахунку.

«Ми маємо можливості й готові надати підтримку та якісне обслуговування для всіх сегментів клієнтів: від фізичних осіб до корпоративного бізнесу. Умови за нашими продуктами — одні з найбільш конкурентних на ринку, адже перед тим як запровадити новий продукт, ми ретельно вивчаємо потреби клієнтів та створюємо зрозумілі й ефективні фінансові інструменти. Ми підтримуємо реальний сектор економіки, кредитуючи бізнес та населення. Беремо участь у всіх державних програмах кредитування», — наголосив Володимир Дубєй.

Варто зазначити, що протягом минулого року ТАСКОМБАНК оновив існуючі продукти та розробив низку актуальних пропозицій для приватних клієнтів. Окрема лінійка для зарплатних проєктів дозволяє кредитуватися на пільгових умовах тим, хто отримує зарплатню на картки ТАСКОМБАНКУ. Нові кредитні картки ТАСКОМБАНКУ дозволяють підібрати платіжний інструмент з урахуванням потреб клієнта: зняття кредитних коштів без комісії, безготівкові розрахунки в магазинах, програми кешбеку з максимальною виплатою на ринку до 777 грн на місяць. Новий депозитний конструктор дозволяє кожному клієнту обрати оптимальний спосіб збереження та примноження своїх коштів. 

«Нині ТАСКОМБАНК входить до ТОП-20 банків країни за розміром активів й посідає 4 місце за розміром банків з українським капіталом. Є учасником фонду гарантування вкладів та системно значущим банком. Наша стратегія — працювати в Україні. В найближчих планах — збільшити кількість відділень ще на 15 точок по всій країні. Ми активно зростаємо, маємо великі надії та амбітні плани. І віримо, що разом зможемо сприяти розвитку місцевої економіки й розвиватимемось разом із містом, — підкреслив Володимир Дубєй. — Обіцяємо, що надамо достатній рівень сервісу та не підведемо довіру клієнтів, адже саме довіра – наш головний ресурс».

АТ «ТАСКОМБАНК» працює на ринку понад 30 років і залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки та посилюють присутність у регіонах. За результатами роботи у 2021 р. ТАСКОМБАНК забезпечив позитивну динаміку практично за всіма ключовими показниками. Чистий прибуток Банку за рік склав 450 млн грн, а активи перевищили 30 млрд грн. Депозитний портфель ТАСКОМБАНКУ збільшився на 33% - до 22,8 млрд грн, а кредитний портфель зріс на 23% - до 16,2 млрд грн. Зростання довіри до банку підтверджують міжнародні рейтинги. Наприкінці 2021 року банк отримав підтвердження рейтингу Міжнародної рейтингової агенції Moody's Investors Service на рівні суверенного рейтингу України, на рівні B3. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті