Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
14:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Лучшие силачи Украины съедутся в Днепр

Лучшие силачи Украины съедутся в Днепр

В нашем городе пройдет грандиозный турнир силачей - зимний чемпионат Украины по стритлифтингу и воркауту.

Этот представительный турнир станет первым крупным соревнованием федерации «Стрит Воркаут Украина» в этом году. Он пройдет 13 февраля в спорткомплексе Университета имени Альфреда Нобеля на Набережной Сичеславской, 18. Начало – с 15 часов, понаблюдать за состязаниями силачей смогут все желающие.

В чемпионате введена категория аматоров – начинающих любителей этих силовых упражнений, чтобы свои силы испытать мог каждый желающий. Для этого необходимо зарегистрироваться до 9 февраля среди участников по следующим ссылкам.

Регистрация в категории воркаут.
В категории стритлифтинг.

Подробней о чемпионате Федерация «Стрит Воркаут Украина» сообщает следующее:

«13 лютого Федерація «Стріт Воркаут Україна» проведе перший у 2022 році офіційний захід, а саме Чемпіонат України зі стрітліфтингу та воркаут рекордів серед аматорів!

З 2022 року ми вводимо категорію аматорів для того, щоб поширювати воркаут і надавати можливість перспективним атлетам почати отримувати спортивний досвід та готуватись до рівня професіоналів!

На Чемпіонаті України серед аматорів відбір пройдуть лише ті атлети, які відповідатимуть рівню від 3 дорослого розряду до КМС (Кандидата у Майстри Спорту).

Доволі часто буває, що атлети гублять мотивацію, знаючи хто будет у списку учасників і розуміючи, що поки конкуренцію не складуть. На домашніх тренуваннях важко постійно бути мотивованим, але інша справа, коли у більшої кількості атлетів буде можливість почати свою спортивну кар’єру серед аматорів та поступово вийти на новий рівень!

Таким чином ми як національна Федерація з воркауту будемо проводити два чемпіонати України: аматори та професіонали.

Принцип відбору учасників на Чемпіонат:

  1. Атлет подає заявку, а Орг комітет ії розглядає відносно положення;
  2. У разі, якщо результати атлета відповідают критеріям для відбору Орг комітет повідомляє про це атлету та надсилає дані для внесення гарантійного внеску;
  3. У атлета є 24 години для того, щоб зробити внесок та повідомити Орг комітет про виконання переказу згідно інструкції;
  4. Після цієї процедури вас додають до офіційного листа учасників змагань.

Чемпіонат України зі стрітліфтингу та воркаут рекордів пройде в рамках 11-го фестивалю здорвого способу життя «Mix Battle Fest».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте