Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Слобожанському проспекті з'явиться Центр соціальних та адмінпослуг нового формату

На Слобожанському проспекті з'явиться Центр соціальних та адмінпослуг нового формату

Дніпряни зможуть отримати максимальну кількість послуг в одному приміщенні та в найкоротший час.

У Дніпрі створюють Центр надання соціальних та адмінпослуг нового формату. Його облаштовують на Слобожанському проспекті. Під одним дахом там надаватимуть понад півтисячі сервісів. Нині у розпалі – внутрішні роботи.

Мережа ЦНАПів Дніпропетровщини розширюється. Цьогоріч в області відкрили 28 Центрів надання адмінпослуг. Для такого великого міста як Дніпро теж дуже важливо мати на кожному березі сучасні осередки. Щоб мешканці могли отримувати якісні адміністративні послуги швидко та зручно.

Під новий центр реконструюють колишню будівлю Індустріального райвиконкому.

Центр працюватиме у форматі «прозорого офісу». Відвідувачів прийматимуть на перших двох поверхах. Замість численних кабінетів буде просторий open space. Там облаштують понад 200 робочих місць для прийому та видачі документів.

Він додав – це буде найбільший осередок з надання послуг у Дніпрі.

Проєктом передбачена зона очікування, дитяча кімната з ігровою, медпункт. На третьому та четвертому поверхах будівлі зроблять «бек-офіси» для обробки документів.

У будівлі вже встановили нові вікна та замінили покрівлю. Нині завершують утеплювати фасад. Також у розпалі – внутрішні роботи. Далі підрядники приведуть до ладу навколишню територію.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Людмила  (23.12.21 18:19): А в медпункте можно вакцинироваться быстро и без очередей? Відповісти | З цитатою
Шла мимо  (23.12.21 18:01): Под эту реконструкцию вокруг Индустриального райисполкома спилили 50 деревьев. Каштаны, голубые ели, липы, ивы. Нельзя было оставить? Какой козел дал разрешение на вырубку деревьев? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда...  (23.12.21 13:27): 200 человек на приеме, каждый по 10 минут. 1200 посетителей в час. 9600 посетителей в день. 239 тыс посетителей в месяц. Т.е. предполагается, что каждый взрослый горожанин будет обращаться раз в полтора-два месяца??

Вывод неутешителен: очередной распил бюджетных средств на "велыком крадивныцтве" и очередная попытка усадить работягам на шею более 200 бездельников только в этом месте
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я не поняла..  (23.12.21 13:14): Какая производительность этого центра и доля в создании ВВП Украины? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті