Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Оргія. Смертельний диспут”. Дніпровський театр “Віримо!” представив нову виставу

«Оргія. Смертельний диспут”. Дніпровський театр “Віримо!” представив нову виставу

«Оргія. Смертельний диспут”. Нову виставу дніпровського театру «Віримо!» подивилися у дев’яти містах країни. Це був великий гастрольний тур за підтримки Українського культурного фонду. Й присвячений творчості Лесі Українки. Особистість письменниці по-новому постала перед публікою. Й саме завдяки виставі.

У самій постановці, в сценографії та костюмах витримано, стиль який відповідає п’єсі Лесі Українки, тобто грецькій трагедії.

П’єса “Оргія” була написана Лесею Українкою в останній рік життя.

Нею вона наче ставить крапку у роздумах про існування художника в імперії, про стосунки вільного творця з так званими “господарями життя .”

Режисер-постановник навмисно ввів у дію персонаж авторки. У виставі “Оргія” театру “Віримо!” з’являється сама Леся.

Вистава зроблена на замовлення Українського культурного фонду. Бо серед всіх пропозицій проєкт театру “Віримо!” найбільше відповів вимогам осучаснення творів Лесі Українки.

І за підтримки того ж Українського культурного фонду “Оргію” театру “Віримо” побачили в Харкові, Запоріжжі, Києві, Полтаві, Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Житомирі, Одесі.

І в кожному місті після вистави проходили зустрічі з глядачами, так звані форуми.

Жанр“Оргії” визначений як смертельний диспут. Вистава має трагічний фінал. Як і належить грецькій драматургії і, як того хотіла Леся Українка.

Глядачі мали можливість висловитися після вистави, поділитися думками з акторами та режисером й тим полегшити переживання.

Незабаром нову постановку “Віримо!” знов покаже вдома, на своїй малій сцені. Але квитків, кажуть, вже немає.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


мимо проходил  (04.11.21 01:55): Та ну ясен пень что билеты раскуплены на год вперед, название тока чего только стоит не говоря уже о наслаждении от просмотра. Многим надела уже порнушка по инету, хочется в живую насладится процессом. Надеюсь бабы там хоть есть на что взглянуть либо -ни сиси-ни писи Відповісти | З цитатою
Футбольный клуб мариуполь  (03.11.21 23:17): Робили робили и наробились Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (03.11.21 21:10): А почему нет большой сцены??? Там ведь можно соблюдать дистанцию!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті