Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра затримали 32-річного чоловіка за підозрою у вбивстві

Поліцейські Дніпра затримали 32-річного чоловіка за підозрою у вбивстві

Під час конфлікту нападник завдав потерпілому ножове поранення у шию. Від отриманих травм 42-річий чоловік помер.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 2 листопада близько 07.00. Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями перехожі виявили біля будинку по вулиці Надії Алексеєнко у Чечелівському районі міста.

Працівники поліції з'ясували, що 1 листопада близько 16:00 між двома чоловіками виникла сварка, під час якої 32-річний чоловік завдав потерпілому ножове поранення у шию. Від отриманої травми місцевий житель помер на місці.

Поліцейські відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції встановили підозрюваного у вбивстві - ним виявився 32-річний раніше судимий житель міста Кам'янське. Цього ж дня його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

3 листопада слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (03.11.21 22:45): Сочувствую людям, живущим в Чечеловском районе: мало того, что дымом заводским травят, так еще и полно зверствующих отморозков. Пешком даже днем опасно ходить, советую только на машине. Приехал, загнал машину во двор и запер ворота. И пару собак для охраны двора - так еще можно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1111  (03.11.21 20:21): Забрал у человека жизнь, значит заберут и твою. Поддерживаю. Відповісти | З цитатою
сссс  (03.11.21 18:26): За умышленное убийство нужно давать высшую меру. Если нельзя расстреливать, то пусть хоть пожизненно. Забрал у человека жизнь, значит заберут и твою. Очень даже справедливо Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті