Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
01:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині ремонтують ділянку дороги Кам’янське-Жемчужне

На Дніпропетровщині ремонтують ділянку дороги Кам’янське-Жемчужне

На Дніпропетровщині ремонтують ділянку дороги Т-04-12. Вона з’єднує старий автошлях Н-31 з новою трасою на Київ, яку будують «з нуля».

Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Якісні автошляхи – запорука розвитку Дніпропетровщини. Економічного, соціального, культурного. Сучасними та безпечними мають бути як траси національного значення, так і місцеві дороги», – зазначив Валентин Резніченко.

Дорогу Т-04-12 оновлюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Вже відремонтували 9-кілометрову ділянку дороги від міста Кам’янське. Тепер приводимо до ладу ще понад 5,5 км автошляху», – розповів в.о начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Ділянка, яку нині ремонтують – біля каналу Дніпро-Донбас. Починається від дворівневої транспортної розв’язки нової траси на Київ та виходить на стару трасу Н-31.

«Прибрали порослі, розчистили відкоси, зняли старе покриття. Зараз укладаємо 20-сантиметрову вирівнюючу основу. Робимо її двошаровою, для кращої щільності», – розповів представник підрядника Арзун Арагелян.

Далі дорожники укладуть 12 см асфальтобетону. Та верхній 5-сантиметровий шар. А ще посилять узбіччя й нанесуть розмітку.

«Коли я народився, тут взагалі ніякого асфальту не було, один чорнозем. З Проточі до Могильова пішки ходив. Дуже добре, що звертають увагу на село і роблять дорогу», – сказав водій Микола Звірко.

Автошлях Т-04-12 проходить від Кам’янського до села Жемчужне.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Борис  (26.08.21 06:29): Днепр-Синельниково, Москва-Симферополь. Там ямы глубиной сантиметров 20 Відповісти | З цитатою
Ух_ты!!  (25.08.21 19:46): Обратили бы внимание на дорогу от Днепра до Синельникова, а особенно участок от Илларионова до Синельниково это ужас просто, там ночью вообще опасно ездить. Там такие дыры в асфальте и там ямочный ремонт уже не поможет !! Очень опасная дорога! Это свинство просто Відповісти | З цитатою
не местный  (25.08.21 16:13): А дорогу от Днепра до Каменского они не хотят сделать?
А поставить реальный весовой контроль на всех трассах, и особенно новых дабы не убить то что построили?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пирог  (25.08.21 15:44): А проехать там сейчас можно? Відповісти | З цитатою
Я так думаю.  (25.08.21 15:03): А затем будет участок дороги Павлоград до границы с Харьковской обл. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті