Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нагородили поліцейського, який врятував жінку з немовлям із Гнілокошу

У Дніпрі нагородили поліцейського, який врятував жінку з немовлям із Гнілокошу

Кожна нагорода знаходить свого героя. Для цього потрібно завсім трішки - не бути байдужим до чужої біди.

Дякуємо, Олександру Богдану, за врятовані життя. Адже, 26 липня близько 19:00 у Дніпрі він врятував жінку, яка ледь не загинула у річці Гнилокіш разом із дитиною, яка перебувала у дитячому візку. Її врятували випадкові перехожі, які кинулися на допомогу. Одним з них виявився майор поліції Олександр Богдан, який був не при виконанні та їхав в цей час у справах.

Він спільно з іншим чоловіком - Сергієм витягнули візок з 7-місячною дитиною та допомогли матері.

Жінка пояснила, що в тому місці дуже високий бордюр, вона передніми колесами не змогла заїхати, розгорнула візок, ступила назад і полетіла спиною вниз. Візок із дитиною перекинувся і ситуацію врятувало те, що малюк був пристебнутий.

За мужність та героїзм, проявлені під час порятунку життя дитини та жінки, Олександр Миколайович Богдан нагороджується подякою Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області пам'ятним подарунком та номінується на Всеукраїнську акцію "Герой-рятувальник року".

«Я не міг би зробити по іншому. Обов’язок кожного громадянина допомагати один одному та не залишатися в стороні», - зазначив майор поліції Олександр Богдан.
«Повертаючись зі служби додому, на вулиці Вітчизняній я помітив, як дитячій візок упав у канаву. В той час переді мною була ще одна автівка, разом з водієм ми вискочили з автомобілів та підбігли до канави. Там побачили жінку, яка тримала на витягнутих руках дитячій візок. Спустилися та почали діставати візок з дитиною, потім жінку. В цей час підбігли ще декілька людей. Ми дуже переживали щоб з ними все будо гаразд, коли підбігли то побачили що все добре і почали витягувати», - повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб поліції Дніпропетровщини Олександр Богдан.
Олександр розповів, що досі пам’ятає погляд дитини, та як вона на нього дивилася коли він її діставав. Це залишилося в його пам’яті назавжди.

Жінка подякувала правоохоронцю та іншим громадянам, які не залишилися байдужими та допомогли їй та маленькій Валерії.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Не "патриот" - не идиот  (17.08.21 12:17): А второго мужчину как и чем наградили? Відповісти | З цитатою
гость  (17.08.21 09:08): Мамаша бухать перестанет после этого случая? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті