Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі двоє поліцейських, які влаштували бійку, опинились на лаві підсудних

У Дніпрі двоє поліцейських, які влаштували бійку, опинились на лаві підсудних
Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальні акти відносно тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника управління - начальника відділу та колишнього поліцейського взводу Управління патрульної поліції в області за спричинення легких тілесних ушкоджень ч.1,2 ст.125 КК України. Встановлено, що у травні 2021 року в будівлі Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області на ґрунті раптово виниклого конфлікту двоє співробітників влаштували бійку. Внаслідок протиправних дій поліцейські спричинили один одному легкі тілесні ушкодження у вигляді: закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, численних синців та саден. Посадовцю патрульної поліції інкримінується скоєння кримінального правопорушення – проступку, передбаченого ч.2 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я). Його колегу судитимуть за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.125 КК України. Досудове розслідування здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві. Судовий розгляд кримінальних проваджень триває.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


1  (07.08.21 09:13): Интересно и где там ссадины и ушибы? На фото видно только *** под носом. Такое можно было и самому расцарапать ковыряясь в носу.. А так как он бегал на видео по зданию своей организации - его состояние не совсем похоже на сотрясение мозга. И главное что бедолага в то время некто не пожалел, а все к кому он забегали почему-то отворачивались от него. Хороший ведуть сотрудник был и скорее всего смотря его видео неспроста ему с носика *** пустили. Відповісти | З цитатою
А непонятно  (06.08.21 21:32): Так наказать хотят бивших или и побитого тоже? Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (06.08.21 14:48): Неуж то есть справедливость в этом мире? Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (06.08.21 14:47): Деньги не поделили?
Иначе почему о причине не говорят.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті