Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Днепропетровщине пройдет чемпионат Европы по футболу!

На Днепропетровщине пройдет чемпионат Европы по футболу!

В нем примет участие 12 лучших сборных Старого Света, а принимать турнир 20-25 августа этого года будет Кривой Рог.

Нет, это отнюдь не первоапрельский розыгрыш. Соль момента в том, что наша область будет принимать чемпионат Европы по кибер-футболу в версии eFootball PES. Он состоится уже во второй раз, Международная и Европейская федерации киберспорта доверили его принимать именно нашей стране. А среди всех городов Украины предпочтение отдали именно Кривому Рогу, где при участии президента страны футбол возрождается особенно активно. Очередным шагом в этом направлении станет, очевидно, и чемпионат Европы.

В чемпионате примут участие 12 лучших команд, прошедших квалификацию, - Украина, Португалия, Хорватия, Чехия, Македония, Азербайджан, Венгрия, Румыния, Сербия, Черногория, Словакия, Турция.

О его проведении глава Ассоциации футбола Украины Андрей Павелко сообщил следующее:

«Є приємна новина для прихильників кіберспорту України! За рішенням Європейської кіберспортивної федерації та Міжнародної кіберспоривної федерації, з 20-го по 25 серпня у Кривому Розі пройде другий чемпіонат Європи з електронного футболу в дисципліні eFootball PES 2021. У турнірі візьмуть участь 12 національних команд.

Підтримую ідею організаторів турніру в День Незалежності України зіграти футбольний матч, у якому візьмуть участь учасники Євро з електронного футболу та футбольні легенди України та Дніпропетровщини. Має бути цікаво!

А ще хочу нагадати, що Українська асоціація футболу разом з асоціаціями-партнерами працює над підготовкою заявок на проведення чемпіонату світу з пляжного футболу та чемпіонату Європи з футзалу. Окрім того, разом із керівниками Харкова та Харківської області ми розпочинаємо роботу з підготовки заявки на проведення в Харкові Суперкубку УЄФА у 2024-му або 2025 році!».

Фото со страницы Андрея Павелко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті