Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 23 апреля 2024
21:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Спортклубовские девчата одолели мужчин

Спортклубовские девчата одолели мужчин

Женская команда СК «Днепр-1» на победной и необычной ноте начала подготовку к предстоящему чемпионату.

Напомним, что по решению Ассоциации футбола Украины в предстоящем чемпионате каждая команда украинской футбольной премьер-лиги обязана в своей структуре и женскую команду – вместо прежней юношеской.

Создана такая женская команда и в структуре СК «Днепр-1», о чем ранее писал Городской сайт. Ее тренером стала опытнейшая наставница Елена Кудзиева, которая отдала много лет развитию женского футбола в нашем городе.

Подготовку к предстоящему чемпионату днепровские девчата начали на победной ноте, обыграв в Верхнеднепровске местный футбольный клуб «ВДН», который выступает в чемпионате области.

Вот что об этом рассказали на официальном сайте СК «Днепр-1»:

«Зухвало почала ігрову частину підготовки до сезону жіноча команда СК «Дніпро-1». Підопічні Олени Кудзієвої певний час тренувальної роботи вже провели і тепер перейшли до контрольних матчів.

Спортклубівські дівчата завітали до Верхньодніпровська, де зустрілися з командою… чоловіків. Колектив ФК «ВДН» грає на обласному рівні і являє собою сплав досвідчених та юних гравців. Зустріч присвятили Дню тренера, що в Україні відзначався цього року вперше, але святковий настрій був лише за межами поля. На галявині ж, мабуть, несподівано для господарів та численних глядачів вирували справжні пристрасті.

«ВДН» швидко відкрив рахунок, але «Дніпро-1», що вперше грав у цьому складі, згодом налагодив дії у захисті. Незважаючи на атаки, господарі ніяк не могли дістатися до воріт наших дівчат, які відчули впевненість. Важливу роль зіграла і проведена заміна. 17-річна Вероніка Кузьмін, з’явившись на полі, заробила пенальті, який реалізувала Амінат Аслаханова. За нічийного рахунку команди пішли на перерву.

У другому таймі, як спала спека, спортклубівки упіймали друге дихання. На куражі вони забили двічі – відзначилися Ілона Пшенична та все та ж Вероніка Кузьмін. Рахунок 1:3 по-справжньому розлютив господарів – і пішла справжня заруба! Але дівчата СК «Дніпро-1» у жорсткій грі не поступалися чоловікам, викликавши бурхливу реакцію на трибунах. «ВДН» за п’ять хвилин до завершення матчу скоротив розрив, але наша команда втримала перемогу 3:2».

Следующий контрольный матч женская команда СК проведет 26 июля в Кривом Роге.

Фото – СК «Днепр-1».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  На житловому масиві Сокіл зроблять три нові «острівці безпеки» (4)

•  У Дніпрі на Слобожанському проспекті водій ВАЗ спровокував смертельну ДТП з 23-річним мотоциклістом на Yamaha: відео моменту (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте