Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На лаві підсудних опинився мешканець Дніпра, який ледь не вбив двох громадян

На лаві підсудних опинився мешканець Дніпра, який ледь не вбив двох громадян

Центральною окружною прокуратурою міста Дніпра затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 55-річного громадянина за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство двох осіб).

За даними слідства, у лютому 2021 року обвинувачений, перебуваючи у себе вдома у місті Дніпрі, побачив у підвалі власного будинку двох незнайомих чоловіків. Між господарем та вказаними громадянами виник словесний конфлікт, в результаті якого підсудний вирішив позбавити їх життя.

Так, зловмисник наніс потерпілим не менше десяти ударів кулаками по голові та тілу, після чого спричинив декілька ножових поранень.

Проте свій злочинний умисел чоловік не довів до кінця, адже потерпілим була вчасно надана медична допомога.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ии  (21.07.21 15:11): В Америке разрешено сразу на поражение стрелять, если кто-то решится посягнуть на их жилище. Почему у нас закон защищает воров лучше, чем добропорядочных граждан? Надо менять подход ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Наблюдатель  (21.07.21 09:38): На самом деле все было не так. Мужик пришел домой и увидел у себя в подвале двух незнакомцев. Он вежливо попросил их покинуть подвал. Те стали возмущаться, но все же стали подниматься по ступенькам. Во время подьема они несколько раз упали сами, а у одного из них был нож, и он упал прям на него и так несколько раз. Хозяин не виноват. Відповісти | З цитатою
ъуъ  (21.07.21 09:22): Интересно получается...
У мужика в ЕГО доме (подвал - часть дома) трутся два незнакомых тела, явно не фундамент чинят, а он должен был их на чай с пончиками позвать?
Відповісти | З цитатою
как то не вяжется  (21.07.21 08:47): Находясь в у себя дома, увидев в подвале собственного дома - такое может быть только в частном секторе. -Выходит он пресек воровство!
Возник словесный конфликт. - Выходит в начале умысла не было, но поведение и угрозы со стороны грабителей - были, и они спровоцировали нападение!
Нанес десяток ударов- надо определиться с возрастными и различиями в телосложении, возможно это могла быть все таки скрытая попытка самозащиты, если хозяин один у себя дома, а неизвестные в большинстве и их физ.характеристики лучше!!!
Если был умысел убить, почему не довел дело до конца, и откуда взялась мед.помощь???!!! Что то не вяжется!!!, господа обвинители!
Не исключено, что криминальные личности пользуются услугами более лучшего адвоката, который смог заинтересовать обвинителей в иной трактовке закона!!!
Відповісти | З цитатою
36,6  (21.07.21 08:36): Что бы не делали в чужом подвале, этот поход они запомнят надолго. А мужик защищал свою территория и возможно имущество. Хотя и перегнул. Теперь ответит за этих упырей как за нормальных. У нас по поселку тоже ходят такие тела, работать не хотят, - контрацептивы! Відповісти | З цитатою
qr  (21.07.21 06:57): Важнейший вопрос. Дом частный или многоэтажный? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Я не понял  (20.07.21 21:26): а что они делали в чужом подвале? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
остановите Землю  (20.07.21 20:23): я сойду!!! это ппц. у кого есть Энигма? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті