Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
19:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині, на аеродромі Підгородне, провели ралі на серійних автомобілях

На Дніпропетровщині, на аеродромі Підгородне, провели ралі на серійних автомобілях

На Дніпропетровщині, на аеродромі Підгородне, 10-11 липня провели ралі на серійних автомобілях. Взяти участь у заїзді могли як професіональні гонщики, так і новачки. Організатори кажуть, хотіли долучити до цього спорту якомога більше людей.

У цьому році це перший заїзд за рік, раніше ралі не проводили через карантинні обмеження та погодні умови. Денис Санін розповідає, бере участь у перегонах на серійних автомобілях вдруге. Каже, завдяки таким заїздам вчиться краще керувати авто.

"Хочеться більш-менш навчитися керувати авто. Контраварійні якісь рухи вивчити. Ну і для душі", – говорить Денис Санін – учасник ралі.

А от Віталій Масленіков – професійний автогонщик. Займається цим видом спорту 15 років. У 2013 став срібним призером чемпіонату України.

"Це командний вид спорту, це обстановка, боротьба з самим собою. Боротьба з секундоміром та самим собою. Це треба пробувати, я не можу так пояснити. Якщо з 2006 по цей рік ми намагаємося їздити, то ви ж розумієте, що це цікаво", – говорить Віталій Масленіков — учасник ралі.

Організатор заходу Михайло Тонконогий каже, хотіли показати водіям, що ралі – це не складно.

"Аби максимальну кількість новачків можливу залучити до аматорського автоспорту. Показати, що шлях в автоспорті – це просто і це може починатися з вашого щоденного автомобіля, на якому ви їздите. Це просто, не дорого і доволі захопливо", – говорить Михайло Тонконогий – організатор ралі.

У ралі на серійних автомобілях взяли участь 15 водіїв. До заїзду допустили тих, хто мав у своїй машині аптечку, вогнегасник, запасне колесо, домкрат, технічний паспорт, поліс страхування. Також транспортний засіб має бути технічно справним. Після огляду авто учасники проїхали дистанцію 1,8 кілометра на аеродромі Підгородне. Професійні змагання з ралі проведуть на Дніпропетровщині у вересні цього року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (13.07.21 13:15): Жалко что в первых строчках не написали что организатор Толстоногий?
Зря потратил время на прочтение нескольких абзацев.
от этого недорозумения польза только в отрицательном эквиваленте.
Відповісти | З цитатою
она  (13.07.21 10:21): Михаил Тонконогий недоразумение ходящее Відповісти | З цитатою
perfect stranger DP  (13.07.21 05:48): и к чему тупая экипировка??? Відповісти | З цитатою
Заметки на полях  (13.07.21 00:10): Почему Тонконогий как минимум последнее время выглядит и одет, очень мягко говоря, так неопрятно и неаккуратно? Вроде ж целый глава профсоюза автомобилистов и автоперевозчиков Днепропетровска, вид должен иметь подобающий. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті