Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
19:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщину з РФ повернули вбивцю пенсіонерів

На Дніпропетровщину з РФ повернули вбивцю  пенсіонерів

Правоохоронними органами Дніпропетровщини забезпечено прийом підозрюваного у вчиненні тяжких злочинів, який переховувався від слідства на території Російської Федерації.

Дніпропетровською обласною прокуратурою за дорученням Офісу Генерального прокурора вжито заходів щодо фактичного прийому виданого з Російської Федерації громадянина України, підозрюваного у вчиненні розбою та умисного подвійного вбивства подружжя похилого віку (ч.4 ст.187 та ч.2 ст.115 КК України).

Так, останній перебував у міжнародному розшуку та у жовтні 2020 року був затриманий на території м. Санкт-Петербург Російської Федерації.

У листопаді 2020 року органом досудового розслідування за погодженням з прокурором підготовлено клопотання про видачу (екстрадицію) вказаної особи для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинені злочини, яке Офісом Генерального прокурора направлено компетентному органу Російської Федерації.

Наразі вказаного громадянина доставлено на територію України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється Нікопольською окружною прокуратурою.

Дніпропетровською обласною прокуратурою забезпечується нагляд за дотриманням межі кримінальної відповідальності виданої особи та гарантій, наданих іноземній державі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (06.07.21 14:30): А чего тогда все булки рвут за Беларусь? Те тоже арестовали чувака который был в международном розыске. Был бы он гражданином другой страны, арестовали бы и выдали. А так своего же себе и оставили. Двойные стандарты. То, что для Украины хорошо, то можно, а тоже самое другим нельзя. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті