Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
00:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 11 августа

Криминальная сводка на 11 августа
1. 9 серпня п. р. о 16.30 біля одного з будинків в смт. Софіївка співробітниками ДАІ був зупинений автомобіль «Деу сенс» під керуванням 29-річного мешканця Широківського району. Із салону автомобіля була вилучена граната «Ф-1» з запалом. Згідно довідки Науково–дослідного експертно–криміналістичного центру дана граната є вибуховим боєприпасом. Наразі за даним фактом слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмиснику обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд.

2. 10 серпня п. р. біля одного з будинків м. Новомосковська у раніше засудженого 42-річного місцевого мешканця співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції була вилучена вибухова речовина «Пластид», вагою 80 гр. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 10 серпня п. р. о 21.50 до співробітників Дніпропетровського міського управління міліції звернувся 66-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 5 квітня п. р. о 09.30 двоє невідомих осіб, шляхом вільного доступу зайшли до одного з ювелірних магазинів, де руками завдавши постраждалому удари по обличчю, після яких чоловік втратив свідомість, намагалися заволодіти ювелірними виробами, але від незалежних від них причин свій намір до кінця не довели та втекли з місця події. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції встановлені двоє раніше засуджених громадян – 24 та 25–років. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»). Зловмисники заарештовані за скоєння аналогічних злочинів та утримуються в Дніпропетровському СІЗО.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ыыы  (12.08.09 00:27): милиция ЖЖОТ, как в прочем фсиХда Ответить | С цитатой
народ  (11.08.09 15:49): народ (11.08.09 14:33): "10 серпня п. р. о 21.50 до співробітників Дніпропетровського міського управління міліції звернувся 66-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 5 квітня п. р."

Долго мужчина до Днепропетровского городского управления милиции добирался.
Ответить | С цитатой
народ  (11.08.09 14:33): "[B]10 серпня[/B] п. р. о 21.50 до співробітників Дніпропетровського міського управління міліції звернувся 66-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що [B]5 квітня п. р.[/B]"

Долго мужчина до Днепропетровского городского управления милиции добирался.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте