Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині чоловік організував контрабанду наркотиків за кордон

На Дніпропетровщині чоловік організував контрабанду наркотиків за кордон

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури співробітниками Управління Служби безпеки України в області викрито громадянина, який організував канал контрабандного постачання наркотичних засобів та психотропних речовин за кордон (ч.3 ст.305 та ч.1 ст.307 КК України).

За попередньою версією слідства, мешканець Дніпропетровщини налагодив канал збуту заборонених речовин (метадону, PVP, амфетаміну, тощо) через мережу Інтернет до європейських та пострадянських країн. Товар зловмисник отримував поштою з інших регіонів України, фасував його на маленькі порції та відправляв клієнтам теж поштою. Така злочинна схема діяла протягом 2020-2021 років та приносила його засновнику щомісячний дохід у понад 100 тис грн.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронними органами виявлено та вилучено близько 1 кг заборонених речовин, готових до відправки, ваги та пакувальна тара, засоби зв’язку та сім-карти, гроші, чорнові записи та інші докази протиправної діяльності.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Встановлюється коло інших причетних до злочину осіб.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (23.06.21 15:17): Припаяйте ему еще и неуплату налогов :-))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті