Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Верхньодніпровській громаді відкрили модернізований Центр надання адмінпослуг

|«« «« »» »»|

У Верхньодніпровську відкрили модернізований ЦНАП. Там надають 140 найзатребуваніших послуг.

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний.

«Розвиваємо мережу сучасних та зручних ЦНАПів. Аби мешканці і міст, і селищ могли отримати адмінпослуги поряд із домом. Зручно, швидко, без зайвих зусиль», – наголосив Іван Начовний.

Раніше ЦНАП Верхньодніпровської громади тіснився у невеликій кімнаті колишньої райдержадміністрації. Тепер він розміщений в Домі культури. Має окреме просторе приміщення.

«Тепер у нас комфортно. Світлі приміщення. Зона очікування з диванчиком. Є дитячий куточок», – розповіла керівниця Верхньодніпровського ЦНАПу Марина Коваленко.

У Верхньодніпровському ЦНАПі працюють 6 адміністраторів. Надають найзатребуваніші послуги. Серед них – реєстрація нерухомого майна, земельних ділянок, місця проживання, оформлення документів на дитину та допомоги одиноким мамам.

«З часом плануємо придбати обладнання, необхідне для оформлення біометричних паспортів. А ще – посвідчення водія», – сказала заступниця директора департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та електронного урядування облдержадміністрації Олена Лічманенко.

Кошти на ремонт приміщення під ЦНАП виділили з місцевого бюджету. Обладнання і навчання персоналу профінансувала програма «U-LEAD з Європою».

Оновлений Центр надання адмінпослуг знаходиться за адресою: м. Верхньодніпровськ, площа О. Поля,1.

Загалом на Дніпропетровщині – 72 ЦНАПи та їх філії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Макс  (15.06.21 18:03): Столы стоило поставить в ряд, вдоль окна, чтобы клиенты не заглядывали в мониторы. А вообще ЦНАПы - это прекрасно. Відповісти | З цитатою
Работник  (15.06.21 17:16): Почему в нашем городе не уничтожают евреев? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті