Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За один день у Дніпрі сталося 32 ДТП

За один день у Дніпрі сталося 32 ДТП

Насичений день сьогодні був у патрульних Дніпра 1 червня.

32 ДТП вони оформили лише за одну денну зміну. До того ж патрульні надавали допомогу водіям.Так, на перехресті вулиці Космічної та Запорізького шоссе просто посеред проїзної частини зламався автомобіль. Патрульні здійснювали регулювання дорожнього руху на цій ділянці та допомогли водієві відкотити авто на узбіччя.

Синоптики обіцяють дощову погоду протягом наступних днів, тож радимо зважати на погодні умови, дотримуватися інтервалу та дистанції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (02.06.21 10:02): Да.на дороге наши люди просто...наши люди((получается,те добились,чего хотели.человек человеку-волк.а так нам и надо. Відповісти | З цитатою
Колян  (02.06.21 09:47): Прийняли закон. Вбивай-плати - гуляй. Далі буде! Відповісти | З цитатою
1  (02.06.21 09:00): Какая то деградация во всем, в том числе на дорогах. Непдекватно ведут себя водители и пешеходы. Первые летят на тот свет, вторые бегут. Видишь это ежедневно и просто офигиваешь. Зачем стартовать со светофора ток, что машина приседает, давить в пол, подрезать, чтобы через двести метров давить в пол тормоз на следующем светофоре, который был виден со старта и там и был красный? Зачем лететь на красный? А пешеходы. Зачем выбегать на дорогу не глядя по сторонам- это постоянное явление. А яжематери еще и поттелефонк говорят. Просто взять и выехать коляской на многополосное движение и возмущаться. Иногда кажется, что в водопровод подмешивают озверин Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті