Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 24 апреля 2024
11:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криворожский аэропорт обновляется и начинает сотрудничество с компанией «WINDROSE»

Криворожский аэропорт обновляется и начинает сотрудничество с компанией «WINDROSE»

С 2018 года Международный криворожский аэропорт развивается, прирастая новыми рейсами и компаниями-партнерами.

В последние годы пассажиропоток за сезон составлял 30-32 тысячи пассажиров. Основными международными рейсами были полеты в Турцию и Египет. Но на этот сезон у криворожан – амбициозные планы по развитию географии полетов и сотрудничеству с новыми компаниями.

Если эти планы реализуются, аэропорт Кривого Рога может «перетянуть» на себя часть пользующихся услугами пассажирской авиации жителей Днепра, которые и без того уже в значительной степени переориентировались на Запорожский и Харьковский аэропорты.

Среди последних новостей криворожского аэропорта – новое сотрудничество с известной компанией «WINDROSE».

Подробней о развитии аэропорта и планах рассказал 1-й Криворожский:

«У червні аеропорт «Кривий Ріг» розпочинає співпрацю з авіакомпанією WINDROSE. Повітряне сполучення з’єднає наше місто і Київ. Аби якісно надавати послуги, аеропорт оновлює матеріально-технічну базу.

Площа аеродрому та аеровокзального комплексу складає 168 га. І така чимала територія вимагає особливих умов експлуатації. Утім спецтехніка, якою сьогодні послуговуються працівники аеропорту, 1972 року випуску. Відтак – морально застаріла. Оновити парк техніки допомогла ГО «Криворізька фундація майбутнього» за фінансової підтримки компанії Метінвест. Оснащення вже надійшло до аеропорту і використовується у роботі. Перелік необхідної техніки визначено спільно з адміністрацією аеропорту.

«Оновлення техніки було вкрай необхідним. Адже значні площі лише силами працівників до ладу не приведеш. А територія має відповідати міжнародним положенням. Ми вдячні великому бізнесу та керівництву міста за підтримку. Аеропорт отримав необхідну базу, аби підготуватись до нового льотного сезону», - підкреслив перший заступник директора КП «Міжнародний аеропорт «Кривий Ріг» Анатолій Онуфрієв.

Починаючи з 2018 року аеропорт поетапно розвивався. Основними напрямками були турецькі та єгипетські курорти. За сезон пасажиропотік складав близько 32 тисячі людей. Через пандемію коронавірусу низка країн закрила свої курорти, тож перельоти припинились. Зараз авіасполучення Кривого Рогу, фактично, заново відбудовується. За проектом на пероні можуть розміститись 12 повітряних суден. Аеропорт може приймати літаки типу Boeing, Airbus, McDonnell Douglas MD, АН, Saab, а також вертольоти усіх типів».

Подробней о работе аэропорта Кривого Рога можно узнать на его сайте.

Фото – 1-й Криворожский и открытые источники.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Скептик.  (28.05.21 20:03): Летал в 2017 году из этого аэропорта в Анталию. Впечатление - не из лучших. После прохождения контроля перед посадкой 200 пассажиров Мак-Дугласа провели час в помещении, по своим размерам расчитанном максимум на АН-24, поэтому в основном стояли, чертыхаясь. Так что если вы летите на курорт, избегайте услуг этого аэропорта. Ответить | С цитатой
Васько  (28.05.21 11:38): Я три раза летал на перфокартах этой розы - жесть! Терпимы в этой стране не понимают, что грязные евреи, ради своей выгоды, рухлядь списанную на рейсы ставят! А биомасса в обоссаных шароварах с гордостью летает на ней, деньги евреям платят... Дебилы.. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 3
Коля  (28.05.21 11:33): Что в этом радостного? Роза ветров - это карманная недоавиакомпания Коломойского. Летающая на всяком списанном хламе по тройному тарифу. Ответить | С цитатой
Погонщик красного КТМ_а  (28.05.21 10:48): Трахторец Бацька подкинул? ))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (8)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (7)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (7)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На Блакитному озері будують паркан: власник обіцяє пляж за європейськими нормами (6)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте