Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді Дніпра нагородили найактивніших студентів об’єднання міських гуртожитків

|«« «« »» »»|

У Дніпровській міській раді відзначили другу річницю створення об’єднання міських гуртожитків і підбили підсумки роботи. Організація з’явилась за підтримки міського голови Бориса Філатова. Її учасники – студенти, які мешкають у гуртожитках закладів вищої освіти.

Під час заходу найактивніших членів об’єднання відзначили подяками за плідну співпрацю, розвиток студентського самоврядування у гуртожитках, а також вручили подарунки.

«Студенти, об’єднавшись, облаштовують у гуртожитках кімнати для відпочинку, спортивні зали і навчаються втілювати свої проєкти, вибудовують комунікації, насолоджуються активним студентським життям. А місто усіляко допомагає у цьому. Попри те, що будівлі гуртожитків не на балансі міста, студенти все ж мешкають у Дніпрі. Тому розуміємо важливість підтримки молоді. А загалом потрібна державна програма розвитку гуртожитків щодо їхніх ремонтів, удосконалення тощо», – сказала директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Дар’я Біла.

Один із нагороджених, голова студентської ради гуртожитку № 4 Дніпровського національного університету ім. О. Гончара Олександр Білик, зазначив:

«Завдяки злагодженій роботі об’єднання міських гуртожитків проводимо різні спортивні, розважальні заходи серед студентства. Окрім змістовного дозвілля, це ще й допомога в покращенні умов у гуртожитках. Наприклад, у нашому теж облаштована кімната для відпочинку. Спільна командна робота нас усіх розвиває!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті