Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
17:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині дівчина обманювала покупців через Instagram

На Дніпропетровщині дівчина обманювала покупців через Instagram

На Дніпропетровщині викрито 25-річну жінку, яка через соцмережі продавала неіснуючі товари.

Павлоградською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 25-річної громадянки за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство).

Так, у січні 2020 року мешканка с. Межиріч Павлоградського району заради легкої наживи зареєструвала у соціальній мережі «Instagram» сторінку, де розміщувала оголошення про продаж одягу та взуття, яких у неї в наявності не було. Після отримання від покупців повної передплати, зловмисниця товар не відправляла, а одержаними коштами розпоряджалась на власний розсуд.

Протягом року жінці вдалося ошукати п’ятьох громадян.

Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (20.05.21 12:29): Я вообще заметил такую тенденцию, что инста стала по сути помойной ямой, на всякую чепуху аудитория по ляму человек, а у людей где действительно что то полезное пытаются донести меньше 1000 "фоловеров". Народу гораздо интереснее показывать чего хавают и куда катаются (раньше этим службы занимались, а теперь все как на ладони), чем допустим работы художника-фотографа который пишет природу. Народ даже настолько разленился)) что лень ленту пролистать, а просто сторис прошерстил и все... Лентяи одним словом. А относительно темы, - да, аферюг там навалом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
727  (20.05.21 12:21): Какая прелесть-девушка никого не ограбила..они сами)))конечно-сами.но в обмен на что то.не было -просто так.значит таки-ограбила. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Жанна  (20.05.21 12:09): девушка старалась прокормить свою семью и, заметьте, никого не ограбила и не убила. Люди сами деньги ей отдавали. Відповісти | З цитатою
Хм  (20.05.21 11:58): За год аж 5 человек, вот это размах. Шо тут сказать, село. Відповісти | З цитатою
cahbe  (20.05.21 11:56): через соцсети продавала несуществующие товары (с) ЖКХ залогинились в инсту?
Доставка газа в высотку с электроплитами, отопление летом, за потери при доставке воды... Чё у нас там есть ещё интересного из несуществующего?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті