Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
03:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі Чечелівського району скаржаться на повний занепад кількох вулиць

Жителі Чечелівського району скаржаться на повний занепад кількох вулиць

По коліно в багнюці! Жителі Чечелівського району у Дніпрі скаржаться на тотальне бездоріжжя. Зараз їхні вулиці більше нагадають болото. Люди вимушені стрибками діставатися більш-менш чистих ділянок. Чи є бодай якась надія, що ситуація зміниться на краще?

Справжнє болото утворилось на вулицях Суворова та Будівельників. Пройти пішохідною частиною можна хіба що в гумових чоботях. Альтернатива — обходити проїжджою частиною.

Винести сміття — то цілий квест. Спершу треба залишити дитину біля тротуару, а вже потім діставатися баків. Наталія Іванівна каже, іншого виходу немає. Додає — іноді самостійно пройти крізь бруд та глибокі калюжі нездатна, а проїхати тут візочком взагалі неможливо.

Заасфальтованих доріг, цілих бордюрів, чистих тротуарів жителі цих вулиць ніколи не мали. До таких реалій вже пристосувались, втім перспектива життя в болоті зовсім не влаштовує.

Ситуація у дворах не краща. Чи не біля кожного під’їзду розмита дорога, багнюка та калюжі. Пані Євгенія мешкає у будинку №29 по вулиці Будівельній. Розповідає — до тотального бездоріжжя у цьому районі доклали рук й комунальники. Які проклали труби й залишили по собі повній розгардіяш.

З питанням щодо впорядкування вулиць Чечелівського району жителі неодноразово звертались до мерії Дніпра. Втім поки що марно.

Тим часом в мерії нам заявили — цьогоріч ніяких робіт по цих вулицях не відбудеться. На 2021-й вже створили перелік зі 100 прибудинкових територій, які планують капітально реконструювати. На ці роботи вже заклали 400 мільйонів гривень.

Щодо незакінченої роботи працівників КП “Теплоенерго”, то вони призупинені через погіршення погодних умов. Як тільки все нормалізується, комунальники завершать укладання труб та приведуть навколишню ділянку до ладу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ооо  (20.03.21 13:50): А на донецком шоссе впереди дома 144 на проезжей части столько воды собирается коллектор забит. Зато мостят тротуар в зелёной зоне он ведь никому не нужен. Восстановите тротуар под домом уберите неполадки в коллекторе чтобы не собралось такое количество воды. Зачем тратить впустую деньги. Что за депутат так отмывает деньги. А за домом вообще прямо на коллекторах установили детские качели неужели нет больше места установить эти качели именно в трех метрах от дома. Перенесите эти качели в средний заброшеный садик там такая площадка пустует да и пьян собирающаяся на детской площадке будет под наблюдением может хоть полиция уделит им внимание а жильцы смогут спокойно жить в своих квартирах с открытыми окнами. А если случится в коллекторе поломка сразу устраняют и дети не будут падать в коллектора. Відповісти | З цитатою
Петрович  (19.03.21 12:00): На Чечеловке всегда были красивые чувихи
.
Відповісти | З цитатою
гость  (19.03.21 08:26): в АНД давно были? Відповісти | З цитатою
яяя  (18.03.21 17:35): Снести к ****** эти бараки и построить многоэтажки, тогда и дороги внутриквартальные будут. Там территория огромная, и ТРЦ рядом и "Деловой Центр" и школа есть. Перспективный райончик, однако, а то только на Титова многоэтажки новые строят, обратите внимание на эту часть города! Відповісти | З цитатою
Таня  (18.03.21 16:47): Это они еще в город не выходили... Відповісти | З цитатою
$  (18.03.21 16:05): Какой интересный райончик... Відповісти | З цитатою
местный  (18.03.21 16:02): лысенко на кр.камне живет, в округе его проживания все внутридворовые дороги и тротуары вылизаны лучше чем в совке было. А + пару кварталов - все что от совка и осталось то и осталос...
как говорится - хороший асфальт на дороге не валяется
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Зайцева Ирина  (18.03.21 15:49): Зато не Победе всё хорошо. И север есть и побегать можно. Відповісти | З цитатою
лена  (18.03.21 15:28): Жители Диевки 2 просто рыдают от внутренних дорог. Асфальт по ул. Мукачевской до ул. Металлоконструкций уплыл. Невозможно дойти до остановки и детям в школу. Сплошные ямы и грязь по уши Відповісти | З цитатою
Назад в менуле!!!  (18.03.21 14:49): вулиця суворова це де ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті