Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як у Дніпрі відбирали поліцейських до спецназу КОРД

Як у Дніпрі відбирали поліцейських до спецназу КОРД

У Дніпрі відбувся відбір поліцейських до спецпідрозділу КОРД.

Участь у відборі взяли співробітники поліції, які мають досвід практичної служби в Національній поліції України не менше 3-х років або брали участь у проведенні антитерористичної операції.

У першому етапі відбору, який відбувся 15 березня, взяли участь 14 правоохоронців. На конкурсантів чекали такі випробування, як біг на дистанцію 2800 метрів, тест Купера та підтягування.

На тих, хто успішно здасть ці нормативи, очікує 5-добовий курс на витривалість, психологічне тестування, співбесіда та двомісячний курс навчання в Центрі підготовки підрозділів особливого призначення «КОРД».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Злюка  (16.03.21 12:12): Только один нормально планку сделал, остальные, с таким прогибом, телипая спину туда сюда, рискуют из такой планки не выпрыгнуть. Где мышцы кора? Что за прикладывание живота к полу? Отжимаются так же. Позорняк. Відповісти | З цитатою
Презик сраны бомжей  (16.03.21 10:53): Ага, готовятся бабушек торгующих первоцветами и картохой по почкам бить и шокерами в пузо:))) Против криминальных элементов эта служба не пойдёт, так как это одна контора, и руководит ею такой-же криминальеый тупой *** Відповісти | З цитатою
Остаточне прощавай №48  (16.03.21 10:27): А это точно полицейские, а то на гопарей сильно похожи:) Відповісти | З цитатою
Пензионеры  (16.03.21 09:41): Мне одна бабка на скамейке сказала что туда набирают тех кто посильнее и потупее чтобы любые приказы выполняли беспрекословно!
Вот не знаю верить ей или нет?
А может прибрехивает?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті