Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі спортсмени готуються до Олімпіади в оновленому залі

У Дніпрі спортсмени готуються до Олімпіади в оновленому залі

У Дніпропетровській школі вищої спортивної майстерності в відкрили оновлену тренажерну залу для підготовки спортсменів.

На її реконструкцію з обласного бюджету було витрачено близько 3 млн грн.

Саме завдяки нашим чемпіонам український прапор гордо піднімають за кордоном, на очах у всього світу! Їх досягнення вражають! У школі вищої спортивної майстерності на власні очі можно впевнитися у тому, що Дніпропетровська область має величезну базу та ще більший потенціал у спорті різних спрямувань.

У всеукраїнському щорічному рейтингу обласний комунальний заклад Дніпропетровщини посідає кожного разу лідируючі місця серед 34 таких закладів в інших регіонах країни. Оцінюють школи відповідно до досягнень спортсменів на чемпіонатах та кубках України, Європи та світу.

«Ми дійсно готуємо професійних спортсменів, які вже неодноразово отримували призові місця, у тому числі на Олімпійських іграх. Наразі у школі тренуються за 20 видами спорту. Найсильніші показники у нас серед гребців, легкоатлетів та дзюдоїстів», - розповіла керівник школи Діна Міфтахутдінова.
У цьому році вихованці школи також візьмуть участь в Олімпійських іграх у Токіо. Наразі готується список кандидатів, першою серед яких вже визначена Анна Рижикова-Ярощук, призерка та учасниця світових і європейських змагань з легкої атлетики.

На останній сесії у обласній раді заклали 3 млн грн на премії для призерів цьогорічних Олімпійських та Паралімпійських ігор. Тож, вболіватимемо «за наших» та чекатимемо їх вдома з медалями!





Gorod.dp.ua на Facebook.


Маркар  (13.03.21 23:37): Одного тренера из инфиза узнаю. А зал? Ты только скажи, где ты находишься, только скажи и все. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (12.03.21 11:32): Это хорошо! А когда Ледовый дворец восстановите? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті