Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
11:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Допоможіть Єві здолати страшну хворобу!

Допоможіть Єві здолати  страшну хворобу!

Синці на ніжках, поганий апетит і постійна температура були першими симптомами біди, потім дитина боролася за життя в реанімації...

На початку вересня, замість школи, 8-річна Єва в тяжкому стані потрапила в лікарню, де сім'я Лупащенко отримала страшну звістку - у дочки гостра лімфобластна лейкемія.

Впоратись із хворобою Єві допомагають медики в гематологічному відділенні обласної дитячої лікарні в Дніпрі. На жаль, випадок у дівчинки непростий, лікарі призначають ліки, які не передбачені державною допомогою, тому родині доводиться купувати їх самостійно.

«Нам належить пройти в Дніпрі шість блоків високодозової хімієтерапії. Поки пройдено перший. Ох і важко він нам дався. У дитини тяжке отруєння, високий тиск. А попереду ще стільки випробувань, довгий шлях до одужання і не один місяць в лікарняній палаті!

Паралельно зросли витрати, самостійно доводиться купувати практично все: частину «хімії», підтримувальні медикаменти, препарати для крові, печінки, шприци, фізрозчин. Ліки дуже дорогі, власних сил не вистачає. За час лікування, а це близько пів року, наша родина вичерпала всі свої заощадження. Будемо вдячні за допомогу в зборі коштів на лікування нашої Єви!» - мама Юлія.

Ми відкриваємо збір на ліки для Єви. Разом допоможемо дитині впоратись із тяжкою хворобою!

Допомогти можна за посиланням: http://248.dp.ua/projects/996


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте