Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Що підготував Університет третього віку для слухачів цього року

Що підготував Університет третього віку для слухачів цього року

У 2021 році соціальний проєкт «Університет третього віку» підготував для слухачів насичену програму.

У березні розпочнуться лекції з агрономії, психології, здорового способу життя. Працюватимуть і у віддалених районах міста: на ж/м Придніпровськ у БК «Енергетик» та у БК «Кайдацький», що на просп. Свободи.

Про це під час пресконференції 11 лютого повідомила провідна спеціалістка департаменту з питань місцевого самоврядування внутрішньої та інформаційної політики ДМР Юлія Довгалюк.

«У квітні плануємо провести внутрішні змагання з китайської гімнастики «плейстик». Локацію обрали цікаву – оновлений сквер на просп. Петра Калнишевського. Наші активні студенти полюбляють спорт та усі спортивні заходи, тому ми продовжуємо низку відкритих спартакіад: у червні заплановано провести таку у парку Шевченка. У серпні проведемо Всеукраїнські змагання серед учасників Університету третього віку зі скандинавської ходьби. Локацією стане лісова зона ж/м Придніпровськ», – розповіла Юлія Довгалюк.

Для чоловіків, які є студентами Університету третього віку, підготували аматорські змагання з риболовлі. Наприкінці року планується музично-театральний конкурс «Університет має таланти».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sopelman  (12.02.21 08:32): А для четвертого возраста, что только крематорий в городе? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті