Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

180 тисяч шприців, викинутих на стихійному звалищі біля Новомосковська, приберуть

180 тисяч шприців, викинутих на стихійному звалищі біля Новомосковська, приберуть

У поліції Новомосковська перевіряють інформацію щодо знайдених шприців на сміттєзвалищі. Про це Суспільному розповіла речниця Новомосковського відділу поліції Ольга Зіньковська.

На виїзді з міста місцеві знайшли 180 тисяч шприців та медичних голок. Хто викинув 12 мішків бракованих медичних інструментів у поліції встановлюють.

На це стихійне звалище, на виїзді з Новомосковська, сміття почали викидати впродовж року, розповідає місцевий мешканець Юрій Карачевцев. Зазвичай, це пластиковий посуд та побутові речі. Медичне сміття тут знайшли вперше, розповідає чоловік, — 12 мішків, у яких по 15 тисяч шприців та голок.

"У нас у Новомосковському районі сміттєперероблюючих заводів немає, є тільки звалище. Але це не тверді побутові відходи, там би їх не прийняли. Тому їх, напевно, тут і викинули", — говорить Юрій Карачевцев — місцевий мешканець.
Медичне сміття відносяться до небезпечних відходів, розповідає голова громадського формування “Екологічний патруль” Тетяна Лампіка.

"Для поводження з небезпечними відходами потрібна ліцензія. Тому вони під особливим наглядом держави. Цим займаються підприємства, які мають ліцензію. Такі відходи потребують спеціальної утилізації. Тобто, не можна звичайною машиною приїхати забрати або відвезти на сміття", — повідомила Суспільному Тетяна Лампіка — голова громадського формування “Екологічний патруль”.
До поліції інформація про викинуті шприци та медичні голки надійшла вчора близько 11 години. За словами речниці Новомосковського відділу поліції Ольги Зіньковської, правоохоронці внесли інформацію про даний факт до єдиного обліку.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники опрацювали цю територію, опитали свідків. Також поліцією встановлено, що ці медичні засоби не були у використані і містять бірки заводу-виробника щодо браку виробництва. За результатами проведення всебічної перевірки буде прийнято рішення або про адміністративну відповідальність або кримінальну", — говорить Ольга Зіньковська — речниця Новомосковського відділу поліції.
Медичні засоби із стихійного сміттєзвалища тепер прибиратимуть поліцейські.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


не местный  (03.02.21 11:15): Я думаю того бракодела который накосячил не на одну тыщу гривен где-то рядышком там прикопали Відповісти | З цитатою
Правильно  (03.02.21 08:35): Кто набросал тот пусть и убирает. Відповісти | З цитатою
Артем  (03.02.21 08:18): А что , полиции больше делать нечего или это их прямая обязанность ? Відповісти | З цитатою
Вопрос  (02.02.21 18:01): У полиции есть лицензия? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Провинциал  (02.02.21 17:05): Юра Карачевцев не просто "местный житель", а депутат городского совета. Відповісти | З цитатою
Земляк  (02.02.21 16:16): 180000 уже и пересчитали? Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (02.02.21 16:12): Раздайте наркоманам. Відповісти | З цитатою
Roman  (02.02.21 15:22): "будут убирать полицейские" - вы там с дуба упали? уже ж дали инфу. что для уборки наняли спец.фирму с днепра, у которой есть лицензия на проведение таких работ с медицинским мусором. даже местные коммунальщики не могли там ничего трогать, т.к. нет прав Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті